Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Motosiklet vahşeti! Tek tekerini kaldırmak isteyince olanlar oldu

        Motosikletinin ön tekerini kaldırarak ilerlemek istedi; kaldırımdaki vatandaşlara dehşeti yaşattı. Bir bebek ile küçük bir kız az kalsın canından oluyordu.

        Olay, Kartal'da meydana geldi. Arkasında arkadaşı ile ilerleyen motosiklet sürücüsü bir anda ön tekeri kaldırarak ilerlemeye başladı. Ancak tek teker üzerindeki yolculuk kısa sürdü. Motosiklet kontrolden çıktı ve kaldırımdaki yayaların arasına daldı. Motosiklet önce annesinin elinin tutarak ilerleyen küçük bir kıza çarptı. Küçük kız çarpmanın etkisiyle savruldu. Bu sırada motosiklet sürücüsünün arkasında oturan arkadaşı düşerek yaralandı. Motosiklet daha sonra bir gence çarptı. Devrilerek kaymaya başladı ve bebeğiyle yürüyen kadına çarptı.

        Olayda, aralarında küçük kız ile bebeğin de bulunduğu 5 kişi yaralandı... Sağlık ekiplerince ilk kontrolleri yapılan yaralılar, tedbir amacıyla hastaneye götürüldü. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan, gözaltına alınan motosiklet sürücüsü ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu