Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar
Anasayfa Video Çiftlik Bank'ın 'beyin takımı' deşifre edildi! Kritik isim Cudi Cumhur

Katılımcıları yüksek kâr vaadiyle kandırıp milyonlarca lirayla ortadan kaybolan Mehmet Aydın her yerde aranıyor. Milliyet Gazetesinde yer alan habere göre, kırmızı bültenle arananlar listesinin başında Mehmet Aydın'ın yanı sıra kardeşi Fatih Aydın da var.

Onlardan sonra gelen kritik isim ise sistemin yazılımcısı Cudi Cumhur Yurdakul. Yurdakul'un sistemin beyin takımında yer aldığı belirtiliyor.

Arananlar listesinde dördüncü sırada Çiftlik Bank CEO'sunun Uruguay'daki bütün bağlantılarını organize ettiği iddia edilen Osman Kaya var. Kaya, şu anda Türkiye'nin başvurusu üzerine Uruguay'da tutuklu.

O OYUNCU DA MAĞDUR

Bu arada, Çiftlik Bank'a para yatıran binlerce kişinin yanı sıra olayın bir mağduru daha ortaya çıktı. O da Çiftlik Bank'ın reklamlarında yer alan oyuncu Mehmet Çevik. Gazete Habertürke konuşan Çevik, "Keşke o reklamı yapmasaydım" dedi. 

Çiftlik Bank'a para yatırmayan Çevik, şirkete medya danışmanlığı yaptığını söyledi. "Dolandırıcılar grubunun içine düşmek üzücü" diyen Çevik, gerekirse şikayetçi olan insanlarla hareket edeceğini belirtti. 

 

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua