Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • 1 Başka Güzel (Tekrar)
          06:30

          1 Başka Güzel (Tekrar)

        • Bu Sabah
          08:15

          Bu Sabah

          'BU SABAH' YİNE DOPDOLU YİNE RENGARENK! Show TV'nin hafta içi her gün ilgiyle takip edilen programı "Bu Sabah", gündemin en çarpıcı haberleri, sürpriz konuklarla canlı yayın bağlantıları ve daha fazlasıyla dopdolu bir içerik sunuyor. Ebru Akel ile Murat Güloğlu'nun Türkiye ve dünyadan haberleri ele alacağı, gündeme ve yaşama dair başlıkları konuşacağı programda Bu Sabah muhabirleri Mustafa Mandev ve Sümeyye Yılancı'nın hazırladığı özel haberler de programa renk katacak. İki yetenekli köpek Cash ve Jovi, canlı yayında sergileyecekleri muhteşem şovla nefes kesecek. Her şeye istemsizce kahkaha atan adam ile hiçbir şeye gülmeyen adam da "Bu Sabah"ta karşı karşıya gelecekler.

        • Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          11:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        • 1 Başka Güzel Hazırlık
          12:30

          1 Başka Güzel Hazırlık

        • 1 Başka Güzel
          13:00

          1 Başka Güzel

          "1 BAŞKA GÜZEL"DE DANS GÜNÜ Show TV ekranlarında moda ve şıklık rüzgarı estiren, BBO Yapım imzalı moda yarışması 1 Başka Güzel'de rekabet hızla devam ediyor. Sunuculuğunu Esra Eron'un üstlendiği 1 Başka Güzel'in jürisinde başarılı modacı Raşit Bağzıbağlı, duayen iş kadını Bige Daruga Çalışkan ve güzellik sektörünün başarılı ismi, ünlü iş insanı Selin Ciğerci yer alıyor. Bu zamana kadar yapılan moda yarışmalarına benzemeyen "1 Başka Güzel"de, güzelliğine, karakterine, zekasına, gücüne ve stiline güvenen, yeteneklerine inanan, podyumda rüzgar gibi esip moda benden sorulur diyen 12 farklı kadın Türkiye'nin yeni yıldızı olmak için kıyasıya yarışıyor. Mavi takımda Zahra, Melika, Dilşah, Ece, Kübra, Ebrar; kırmızı takımda ise Melisa, Melike, Perihan, Serra, Zeynep, Neslişah yarışacak. Günün konsepti, dans günü olacak.

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        • Senin Hayatın
          18:10

          Senin Hayatın

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu 'Yabancı Film'
          20:00

          Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Justin Lin'in yaptığı, Paul Walker, Vin Diesel, Dwayne Johnson gibi usta oyuncuların yer aldığı 2011 yapımı "Hızlı ve Öfkeli: 5 Rio Soygunu" Çarşamba akşamı Show TV'de! Eski polis Brian O'Conner (Paul Walker), kanunların karşı tarafındaki eski suçlu Dominic Toretto (Vin Diesel) ile ortaklık yapar. Brian ve Mia Toretto (Brewster), Dominic'i özgürlüğüne kavuşturduktan sonra, yetkilileri atlatarak sınırları geçerler. Özgürlüklerini kazanmak için Rio de Jenerio'da en iyi yarışçılardan oluşan seçkin ekiplerini bir araya getirirler. Onların ölmesini isteyen iş adamından kurtulmanın tek yolu, onunla karşılaşmaktır. Ama onların peşinde olan sadece bu iş adamı değildir. İnatçı federal ajan Luke Hobbs (Dwayne Johnson), Dominic ve Brian'ın izini sürmekle görevlendirilir ve onları yakalamak için ekibiyle birlikte kapsamlı bir operasyon başlatır.

        • Warcraft 'Yabancı Film'
          22:45

          Warcraft 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Duncan Jones'ın yaptığı, Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Warcraft" Çarşamba akşamı Show TV'de! World of Warcraft oyununun sinema filmi olan yapım, farklı ırkların karşı karşıya geldiği fantastik bir dünyayı beyazperdeye taşıyor. Ork savaşçılarının ülkeleri yok olmuştur ve hayatta kalanlar yeni bir koloni oluşturmak amacıyla, Azeroth krallığının eteklerine gelirler. Azeroth krallığı barışçıl ortamdan yana olsa da yaklaşan savaş kaçınılmazdır. İki dünyayı birleştiren kapı açıldığında, her iki ordu da yok olma ihtimaliyle karşı karşıyadır. Bu karşıt gruplardan iki kahraman, ailelerinin, halklarının ve ülkelerinin kaderini belirleyecek bir çatışma yoluna girerler.

        • Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu 'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:30

          Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu 'Yabancı Film' (Tekrar)

        • Warcraft 'Yabancı Film' (Tekrar)
          03:45

          Warcraft 'Yabancı Film' (Tekrar)