Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Bu Sabah
          08:30

          Bu Sabah

          TÜRKİYE'Yİ VE DÜNYAYI BU HAFTA NELER BEKLİYOR? Show TV'nin hafta içi her gün ilgiyle takip edilen programı "Bu Sabah", yeni haftayı birbirinden özel haberler ve dikkat çeken konu başlıklarıyla karşılıyor. Ebru Akel ile Murat Güloğlu'nun gündem konuları ile en sıcak haberleri yorumlayacağı ve yaşama dair başlıkları masaya yatıracağı programda Bu Sabah muhabirleri Mustafa Mandev ve Sümeyye Yılancı'nın hazırladığı özel haberler halkın sesini duyuracak. Türkiye'yi ve dünyayı bu hafta neler bekliyor? Hangi burç bu hafta neler yaşayacak? Tüm bu soruları ve daha fazlasını korona salgınının patlayacağını aylar öncesinden bilen ünlü astrolog Dinçer Güner canlı yayında anlatacak.

        • Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          11:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        • 1 Başka Güzel
          13:00

          1 Başka Güzel

          YENİ NESİL MODA YARIŞMASI "1 BAŞKA GÜZEL" SHOW TV'DE BAŞLIYOR Show TV ekranlarında BBO Yapım imzasıyla bambaşka bir moda yarışması başlıyor. Başarılı modacı Raşit Bağzıbağlı, ünlü şarkıcı ve oyuncu Emina Jahoviç ve duayen iş kadını Bige Daruga Çalışkan'ın jüri koltuğunda oturduğu ve Esra Eron'un sunuculuğunu üstlendiği "1 Başka Güzel" herkesi ekran başına kilitleyecek. Bugüne kadar yayınlanan hiçbir moda yarışmasına benzemeyen "1 Başka Güzel" moda rüzgarları estirecek. Binlerce aday arasından seçilen 12 yarışmacı önce takımı için sonra da bireysel olarak mücadele edecek ve büyük ödül olan bir kasa altını almaya çalışacak. Özel şovlar ve konseptleriyle renkli bir içerik sunacak. Yarışmacılar 2 takım halinde yarışacak. Mavi takımda Elmas Pişkin, Melika Farahani, Tanya Pekkendir, Aisha Dilekli, Dilşah Çelik, Kardelen Demiröz; kırmızı takımda ise Ebrar Kula, Zahra Salamati, Büşra Mertoğlu, Gaye Güler, Nur Uzerli, Ece Demiralp yarışacak. Günün konsepti, yolculuk kıyafeti olacak.

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • İçimizden Biri 'Dizi' (Tekrar)
          20:00

          İçimizden Biri 'Dizi' (Tekrar)

          Havva ile Adam; iki yıldır aşklarını gizli saklı yaşayan iki aşıktır. Ne var ki Adam artık aşkını gizlemek değil, herkese haykırmak istemektedir. Bu yüzden Havva'ya evlenme teklif eder. Yani yasak elma bu kez Havva'nın değil, Âdem'in elindedir. İki aşık, aşkları için cennetten kovulmayı göze alsa da ödeyecekleri bedelin henüz farkında değillerdir. Bir Türk ile bir İrlandalının; bir Müslüman ile bir Hristiyan'ın birbirine aşık olması, onlara göre normal olsa da bunu Adam'ın papaz olan babasına, Havva'nın hacı olan babasına anlatmak hiç kolay olmayacaktır. Genç aşıklar, ailelerinin neler yapabileceğini gördüğünde ise yöntem değiştirmeye karar verirler. İzin almayacak, emrivaki yapacaklardır. Fakat bu plan, başta bunu kurgulayanlar olmak üzere herkes için sürpriz bir finalle sonuçlanacaktır. Havva ile Adam, artık kendilerinin bile tahmin edemedikleri bir yola girmişlerdir. Neyi kazanıp neyi kaybedecekleri konusunda ise hiçbir fikirleri yoktur.

        • Güldür Güldür Show (Tekrar)
          22:45

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        • İçimizden Biri 'Dizi' (Tekrar)
          00:30

          İçimizden Biri 'Dizi' (Tekrar)

        • Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        • Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)
          05:15

          Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)