Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Şaşkın Damat
          08:15

          Şaşkın Damat

        • Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

        • Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

        • Emine 'Türk Filmi'
          14:30

          Emine 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı, Tarık Akan, Filiz Akın, Ekrem Bora gibi usta oyuncuların yer aldığı 1971 yapımı "Emine" Pazar günü Show TV'de! İki erkek kardeş, ağabey olanın gazinosunda şarkıcılık yapan Emine'ye aşık olur. Ağabey Murat, kardeşi ve Emine arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır. "Emine", 29 Ağustos Pazar günü saat 14.30'da Show TV'de!

        • Tarzan Rıfkı 'Türk Filmi'
          16:30

          Tarzan Rıfkı 'Türk Filmi'

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Tosun Paşa 'Türk Filmi'
          20:00

          Tosun Paşa 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Kemal Sunal, Adile Naşit, Müjde Ar, Şener Şen, Ayşen Gruda gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Tosun Paşa" Pazar akşamı Show TV'de! Osmanlı döneminde iki düşman aile olan Tellioğulları ve Seferoğulları, Yeşilvadi adındaki bölge için rekabet halindedir. İki aile, vadiyi ele geçirebilmek için Daver Bey adlı üst düzey bir devlet memurunun kızı Leyla'yı oğullarına isterler ve Daver Bey kızını Seferoğulları'na vermeye karar verir. Hal böyle olunca Tellioğulları da evin uşağı Şaban'ı en sözü geçen paşa olan Tosun Paşa kılığına sokar. Fakat ne yazık ki Şaban Leyla'ya âşık olur ve her şeyi mahveder. Gerçek Tosun Paşa gelince de işler iyice karışır. "Tosun Paşa", 29 Ağustos Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        • Aile Şerefi  'Türk Filmi'
          22:00

          Aile Şerefi 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı, Münir Özkul, Adile Naşit, Itır Esen, Şevket Altuğ, Ayşen Gruda gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Aile Şerefi" Pazar akşamı Show TV'de! Fakir ama gururlu bir adam olan Rıza işportada çeşitli işler yaparak kalabalık ailesini kıt kanaat geçindirmeye çalışır. Karısı Adile 5 çocuğunu da layıkıyla yetiştirerek, hepsinin iyi eğitim alıp, elinin ekmek tutmasını ister. Kızları Ayşe evlenince yeni damat Zihni de onların evine iç güveysi taşınır. Ailenin tüm fertleri, işportacılık, fabrika ve atölye işçiliği gibi işlerde çalışır ve kendi yağlarıyla kavrulurken evin en küçük oğlu Murat bir araba kazası geçirir. Şimdi tüm aile Murat'ın iyi olması için her türlü çareye başvurur. "Aile Şerefi", 29 Ağustos Pazar akşamı saat 22.00'de Show TV'de!

        • Korkusuz Korkak 'Türk Filmi' (Tekrar)
          23:30

          Korkusuz Korkak 'Türk Filmi' (Tekrar)

        • Tarzan Rıfkı 'Türk Filmi'
          00:00

          Tarzan Rıfkı 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı, Kemal Sunal, Suna Yıldızoğlu, Dinçer Çekmez gibi usta oyuncuların yer aldığı 1985 yapımı "Tarzan Rıfkı" Pazar günü Show TV'de. Tarzan Rıfkı, sevdiği kadın tarafından terk edilince ormana yerleşen bir adamın hikayesini konu ediyor. Genç bir adam olan Rıfkı, sakarlığı ile tanınmaktadır. Bir kahvecide çalışan Rıfkı, kalbini aynı mahallede yaşadığı Gül'e kaptırır. Gül ile evlilik hayali kuran Rıfkı'nın önünde büyük bir engel vardır. Gül, Rıfkı ile evlenmek için kendi evlerinde yaşamayı koşul olarak sunar. Rıfkı, bütçesine uygun bir ev arayıp bulamayınca, Gül tarafından terk edilir. Sevdiği kadın tarafından terk edilmesinin ardından mahalleden ayrılan Rıfkı, ormana yerleşir. Kendisini artık bir Tarzan olarak gören Rıfkı, gazeteye ilan vererek kendisine bir Jane bulmaya karar verir. Hayatının kadını ile buluşacağını sandığı sırada karşısında mafyanın adamlarını bulan Rıfkı, kendisini zorlu bir maceranın içinde bulur. "Tarzan Rıfkı", 29 Ağustos Pazar günü saat 16.30'da Show TV'de!

        • Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          01:45

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        • Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)
          04:15

          Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)