Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Çukur  'Dizi' (Tekrar)
          06:15

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        • Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        • Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          İkinci bir şans isteyenlerin başvurduğu ve 'keşke'lerine çözüm aradığı program "Bir Şansım Olsa", gerçek yaşanmış hikayeleri ekranlara getiriyor. Sunuculuğunu ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın, yapımcılığını BBO Yapım'ın üstlendiği program her hafta sonu Show TV'de seyirciyle buluşuyor. Bir Şansım Olsa'da bugün; kendisini sevmeyen bir adama bağımlı olmuş bir kadının çaresizliğine tanıklık edeceksiniz. İnternet üzerinden tanıştığı evli bir adama aşık olmuş ve yıllarca eşinden ayrılmasını bekleyip kendisi ile evleneceği umuduyla yaşamış, maddi ve manevi olarak istismara uğramış Ayfer Hanım'ın yaşadıklarına şahit olurken, psikolojik durumunu görünce büyük bir şaşkınlık yaşayacaksınız. Diğer tarafta aynı anda üç kadının hayatına girmiş ve insanları kendi çıkarları uğruna kullanmış Necip Bey'in anlattıklarını dinlerken sinirlerinize hakim olamayacaksınız.

        • Hasret  'Türk Filmi'
          14:30

          Hasret 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı, Emel Sayın, Engin Çağlar, Orçun Sonat gibi usta oyuncuların yer aldığı 1974 yapımı "Hasret" Cumartesi günü Show TV'de! Genç ve güzel bir assolist ile bir kemancının aşkını anlatan Hasret'te; genç assolist Alev, iş adamı Adem ile tanışır. Adem, Alev ile evlenmek ister. Alev'in annesi de bu hayırlı kısmeti kaçırmak istemez ve kızına evlenmesi için ısrar eder. Diğer yandan Alev'in kemancısı Ferdi de Alev'i sevmektedir. Alev'in evleneceğini öğrenince işi bırakmayı istese de, son konserde Alev duyma yetisini kaybedince bu düşüncesinden vazgeçer. İşini kaybeden Alev, artık bir tercih yapmalıdır.

        • İyi Aile Çocuğu  'Türk Filmi'
          16:15

          İyi Aile Çocuğu 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Osman F. Seden'in yaptığı, Kemal Sunal ve Harika Avcı gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "İyi Aile Çocuğu" Cumartesi günü Show TV'de! Doğdukları gün anne ve babaları öldürülen ikiz kardeşler Kemal ve Cemal bir cami avlusuna bırakılır. Her biri farklı insanlar tarafından evlat edinilir. Kardeşler birbirinden habersiz büyür. Cemal namlı bir kabadayı, Kemal ise banka memuru olur. Bir kardeşin hissettiklerini aynı şekilde diğer kardeş de hissetmektedir. Yıllar sonra karşılaşmalarından doğan karışıklık ikisinin başına türlü belalar açacaktır.

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          Güldür Güldür Show bu hafta hem Cuma hem Cumartesi akşamı yepyeni bölümleriyle ekranda! Güldür Güldür Show'un birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleri herkesi ekran başına kilitleyecek. Kahkahanın bir an durmayacağı yeni bölümler Cuma ve Cumartesi akşamı Show TV'de... Bilal'in çalıştığı şirketten 40. yıl hediyesi olarak sadece bir kahve makinesi alması aile içinde nasıl karşılanacak? Bu hediyenin gerçek değeri ne olabilir? Kahve makinesi ailenin tüm hayallerini gerçekleştirebilir mi? Teknoloji dükkanında çalışmaya başlayan Leman ve Mehtap, müşterilerini doğru anlamıyor olabilir mi? Sürekli dükkana gelen Ozan'ın aşkı Mehtap'a mı yoksa bir oyun konsoluna mı? Boşanma davalarının çokluğundan rahatsız olan Hakim İbrahim ve Mübaşir Fikri, bir sonraki çifti boşamamaya karar verirse ne olur? Pandemi sürecinde her şeyi daha abartı ve yoğun yaşamaya başlayan Yeter ve Hayati çifti neden boşanmak istiyor? Boşanmak çiftimiz için doğru karar mı? Mehtap ve Naime eğlenmek için gittikleri mekanda istedikleri gibi tüm ilgiyi üzerlerine çekebilecek mi? Mekandaki beklenmedik rakip Leman olabilir mi? Leman güzelliği ile tüm erkeklerin başını döndürürken, Mehtap ve Naime bu durumla nasıl baş edecek? Kız arkadaşı Yeter'i ilk defa ailesiyle tanıştırmaya düğüne davet eden Mesut'u bekleyen sürpriz ne? Mesut'un eski sevgilisi Süper Kız Çiçek'i aile neden onaylamamıştı? Dünyayı kurtarmaya çalışırken ideal bir gelin adayı olamayan Çiçek haksızlığa uğramış olabilir mi? Fazla ağır şartlarda çalışmak zorunda kalan Yeter, Ozan ve İbrahim yeni gelen CEO ile rahat yüzü görecek mi? Başa geçen Hayati Ağa şirketi nasıl yönetecek?

        • Çin Falı 'Yabancı Film'
          23:30

          Çin Falı 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Jackie Chan'in yaptığı, Jackie Chan, Oliver Platt, Qi Shu, Xingtong Yao gibi usta oyuncuların yer aldığı 2012 yapımı "Çin Falı" Cumartesi gecesi Show TV'de! Jackie Chan'in hem yönettiği hem de başrolünü oynadığı film, sizi Uzakdoğu'nun gizemli atmosferinde maceralı bir yolculuğa çıkarıyor. 1860 yılında Fransız ve İngiliz orduları, Çin İmparatorluğu'nun Yaz Sarayı'nda bulunan ve Chinese Zodiac olarak adlandırılan 12 bronz hayvan heykelini ele geçirmiştir. Asian Hawk (Jackie Chan) ise uzun yıllar sonunda, bu heykelleri bulup ülkesi Çin'e geri getirmekle görevlendirilir. Asian Hawk, Parisli bir kadın ve Çinli bir öğrenci ile çıktığı bu yolculuk sırasında çeşitli engellerle karşılaşacak ve ne pahasına olursa olsun görevini başarıya ulaştırmaya çalışacaktır.

        • Çin Falı 'Yabancı Film'
          01:45

          Çin Falı 'Yabancı Film'

        • İyi Aile Çocuğu  'Türk Filmi' (Tekrar)
          03:45

          İyi Aile Çocuğu 'Türk Filmi' (Tekrar)

        • Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)
          05:15

          Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)