Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)

        • Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          Show TV ekranlarında yayınlanan "Ebru Akel'le Kadın İsterse" programı, hayatın içinden ilham veren hikayeleri izleyiciyle buluştururken; spordan sanata, sağlıktan güzelliğe kadar yaşamın içinden birçok konuyu masaya yatırıyor. Ebru Akel'le Kadın İsterse'de bugün; Şef Sedef İybar'ın başarı öyküsü ekranlara gelecek. İybar, yaşamına ve kariyerine dair hikayesini başarılı sunucu Ebru Akel'e anlatırken, Farkındalık Uzmanı Güler Pınarbaşı insanın farkındalığını artırması konusunda bilgilendirecek. Müzik grubu Trionstage ise performanslarıyla herkesin büyük beğenisini kazanacak.

        • Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Dr. Ender Saraç, uzman konukları ve meslektaşlarıyla beraber sağlığa dair merak edilen tüm soruları, hafta içi her gün Show TV ekranlarında yanıtlamaya devam ediyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün, Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Osman Tanık, beyin sağlığına dair hayati önem taşıyan açıklamalar yapacak. Erken bunamanın sebeplerini, beyin yaşlanmasına sebep olan unsurları, koronavirüs ile beyin kanaması bağlantısını ve nörolojik rahatsızlıklarla ilgili tüm merak edilenleri canlı yayında anlatacak olan Tanık, alzheimer hastaları için bakım önerileri paylaşacak.

        • Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          11:45

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        • Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          12:45

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Ramo 'Dizi'
          20:00

          Ramo 'Dizi'

          Şerif'in tuzağına düşen Ramo, gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Hasan, bu durumu Sibel ve ailesiyle paylaşır. Bütün aile Ramo'ya ne olduğunu merak eder. Sibel hemen onu bulmak için harekete geçerken Hasan da Doğu'yu bulmaya çalışır. Ancak Silahtar tarafından yakalanan Doğu ölümle burun buruna gelir. Kaptan, Ramo'nun cezalandırılması için korkunç bir istekte bulunur. Ramo'yu bulmak için harekete geçmek üzere olan Hasan ve ailesi çok büyük bir tehlike altındadırlar. Sibel ise Ramo'yu bulmak için karşısına dikildiği Mazhar'ın kendisine verdiği cevapla alt üst olur. Bu sırada Ramo ise hayatının en büyük sınavlarından biriyle karşı karşıyadır. Şerif, onun canını yakmak için türlü türlü yollar dener. Ramo'nun dayanma gücünü sınar. Sibel, Ramo'yu bulabilmek için elindeki tüm kozları kullanır ama hiç ihtimal vermediği bir sonuçla karşılaşır. Hasan, sonunda Ramo'nun izini bulmayı başarır. Hep birlikte harekete geçerler. Ama Şerif de onları beklemektedir.

        • Jack Reacher 'Yabancı Film'
          00:15

          Jack Reacher 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Christopher McQuarrie'nin yaptığı, Tom Cruise, Rosamund Pike, Richard Jenkins gibi usta oyuncuların yer aldığı 2012 yapımı "Jack Reacher" Cuma gecesi Show TV'de! Pittsburgh kentinde sakin ve güneşli bir sabah, nehrin karşı yakasından gelen 6 el silah sesi duyulur ve birkaç dakika içinde 5 masum insan kanlar içinde yere yığılarak hayatını kaybeder. Usta bir nişancının elinden çıktığı belli olan bu olayı Pitssburg Polis Departmanı'nın çözmesi ve katil zanlısını yakalaması fazla sürmez; daha 24 saat dolmadan 5 cinayetin faili yakalanır. Fakat sorgu esnasında hiçbir şey söylemeyen genç adam bir kağıda sadece "Jack Reacher'ı bulun!" yazar. Tüm kanıtlar gün gibi ortadayken eski bir asker olan Jack Reacher (Tom Cruise) olayın görünmeyen yönlerini açığa çıkartacağı bir davanın içine girecektir.

        • Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        • Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          05:15

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)