Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)

        • Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          Başarılı sunucu Ebru Akel, "Kadın İsterse" diyerek güçlü, çalışkan, azimli, pes etmeyen ve hayallerinin peşinden giden kadınların ilham veren hikayelerini hafta içi her gün Show TV'de ekranlara taşıyor. Ebru Akel'le Kadın İsterse programında bugün; engel tanımayan insanların ilham veren hikayelerine tanıklık edeceksiniz. Ebru Akel'in konukları, altın madalya kazanarak spor kariyerinde önemli başarılara imza atan Atlet Burcu Subatan ve Neyzen, Yazar Hakan Mengüç olacak. Yaşadığı zorluklardan sonra reçel yapıp satarak geçimini sağlayan Berna Alakuştekin ise hikayesini ve gösterdiği mücadeleyi canlı yayında paylaşacak.

        • Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Sağlıklı bir yaşam için en doğru bilgiler, bedensel ve ruhsal her türlü rahatsızlık hakkında doğru bilinen yanlışlar, pandemi sürecinde bağışıklık sistemini güçlü tutmanın yolları ve sağlığa dair daha birçok şey hafta içi her gün Show TV ekranlarında "Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler" programında masaya yatırılıyor. "Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler"de bugün, Dünya Otizm Farkındalık Günü'ne özel otizm hakkında bilgiler aktarılacak. Otizm Vakfı Genel Müdürü Suat Kardaş ile Psikiyatr Dr. Muhammed Mehtar, otizm hastaları ve aileleri ne tür sorunlarla karşı karşıya, otizm tamamen tedavi edilebilir mi gibi soruları yanıtlayacak. Prof. Dr. Mustafa Ertaş ise hangi baş ağrılarının tehlikeli olduğunu, tümör belirtisi olan baş ağrısının nasıl olduğunu, uyku, kahve tüketimi, stresin baş ağrısı ve migreni nasıl etkilediğini anlatacak.

        • Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          11:45

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        • Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          12:45

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Ramo 'Dizi'
          20:00

          Ramo 'Dizi'

          Silahtar'a ulaşabilmek için Bulgaristan'da kurduğu oyunu ters giden Ramo, hiçbir gücünün olmadığı bir ülkede bir yandan Silahtar'a ulaşmaya çalışırken diğer yandan Doğu'yu kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Onu kurtarmak için yaptıklarının bedeli düşündüğünden daha ağır olacaktır. En beklemediği anda Doğu'nun annesiyle ilgili bilgiye ulaşan Sibel, bu sırrı koruyabilmek için harekete geçer. Hasan ise Afet'i kaybetmemek için uğraşmaktadır. Sarraf'ın ölümünü kullanarak Serdengeçtilerin en tepedeki kişiye ulaşmayı hedefleyen Şerif'in attığı beklenmedik adımlar Ramo'yu büyük bir tehlikenin eşiğine getirir.

        • Jack Ryan: Gölge Ajan 'Yabancı Film'
          00:15

          Jack Ryan: Gölge Ajan 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Kenneth Branagh'ın yaptığı, oyuncu kadrosunda Chris Pine, Kevin Costner, Keira Knightley, Kenneth Branagh gibi usta isimlerin yer aldığı 2014 yapımı "Jack Ryan: Gölge Ajan", Cuma gecesi Show TV'de! Jack Ryan: Gölge Ajan, yazar Tom Clancy'nin en ünlü karakterlerinden Jack Ryan'ın yeni macerasını anlatıyor. Yeni CIA ajanı Ryan'ın (Chris Pine), hiçbir şeyden habersiz nişanlısı (Keira Knightly), onu bir gölge gibi takip eden hükümet ajanı (Kevin Costner) ve Rus asıllı acımasız suçlu (Kenneth Branagh) arasında kalmasıyla heyecan doruğa ulaşır. Afganistan'da denizci olarak yaptığı askerlikten sonra Jack Ryan, beladan uzak sakin bir hayat sürmeye başlamıştır. Wall Street'te bir Rus milyarder için mali danışmanlık yapan Jack Ryan, kendini bir anda teröristlerin hazırladığı bir planın içinde bulur. Şimdi yapması gerekense ülkesinin ekonomisini çökertecek olan bu komployu durdurmaktır.

        • Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        • Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          05:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)