Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)

        • Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün; Şef Suna Aydın et yerine nohutla enfes bir köfte yapmak isteyenlere "fırında falafel köfte" yapıyor. Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Mete Karatay beyinde tümör oluşumu hakkında bilgiler aktarıyor. Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Engin Selamioğlu daha önce korona enfeksiyonu geçirenler estetik ameliyat olabilir mi, sosyal medya kullanımı estetik ameliyatları nasıl etkiledi, estetikte acil yapılması gereken ameliyatlar nelerdir sorularını yanıtlıyor. Üroloji Uzmanı Prof. Dr. M. İhsan Karaman gece yatak ıslatmanın nedenlerini ve kaç yaşına kadar normal kabul edildiğini anlatırken, Ortodonti Uzmanı Uzm. Dt. Samet Çelik ise şeffaf plak tedavisinin ne olduğunu açıklıyor.

        • Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        • Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          13:00

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        • Çocuktan Al Haberi
          17:00

          Çocuktan Al Haberi

          Ekranların en eğlenceli ve en sıra dışı yarışma programı Çocuktan Al Haberi, Doğa Rutkay Kamal'ın neşeli sunumuyla, yepyeni ve birbirinden tatlı 9 çocukla birlikte hafta sonu Show TV'de! Birbirinden sevimli çocukların kendilerine sorulan sorulara tam bir doğallık içinde verdikleri yanıtlar izleyiciyi kimi zaman şaşırtıyor, kimi zaman kahkahaya boğuyor. Doğa Rutkay Kamal ile çocuklar arasındaki diyaloglar yarışmaya renk katıyor. 9 çocuk ve 3 yarışmacının yer alacağı programda, yarışmacılar çocukların verdikleri cevapları doğru tahmin ederek topladığı puanlarla yarışmanın sonunda muhteşem ödüller kazanıyor. Çocuktan Al Haberi'nde bugün; Begüm Kıranel, Ufuk İlker Şaşmaz ve Umut Koç yarışacak. Günün ana soruları ise "Aşçı olmak mı daha zordur yoksa pilot olmak mı?" ve "Diş fırçasıyla resim yapılır mı?" olacak. Bu bölümde yeni sevimli minik Ela ile tanışacaksınız. Kami, yeni bir Nasreddin Hoca fıkrasıyla yine herkesi kahkahalara boğarken Ena, tatlı asabi halleri ve sorulara verdiği cevaplarla çok eğlendirecek. İkizlerin yaşadığı fikir ayrılıkları ise hem stüdyodakileri hem ekran başındakileri çok güldürecek. Uygar'ın, pilot olan yarışmacımızı da şaşırtacak kaptan pilot anonsunu ve mızıka çaldığı kendi bestesini dinleyeceksiniz. Doğa Rutkay Kamal'ın sunumuyla minikleri ve onların kocaman dünyasını keşfedeceğiniz Çocuktan Al Haberi'nde çok eğleneceksiniz!

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'
          20:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'

          Gökçe'nin yeni durumu, iki ailenin gündemine bomba gibi düşmüştür. Herkes, inadıyla tam bir Mollaoğlu olduğunu ispatlayan Gökçe'nin, iyileşmek için de aynı dirayeti göstermesini beklemektedir. Herkes onun iyileşmesi için seferber olmuştur. Kızının hastalığıyla sarsılan Kuzey, yeni hayatıyla ilgilenmekten vazgeçmemiştir. Yıldız'la kurduğu yeni hayat, yavaş yavaş şekillenmeye, yirmi bir yıllık hayal, ete kemiğe bürünmeye başlamıştır. Yıldız, kendisini bile şaşırtan bir heyecan ve panik içindedir. Yeni evinde her şey mükemmel olmalı, hiçbir şey buna gölge düşürmemelidir. Kuzey başta olmak üzere herkes, bu hayalin hakkını vermeye çalışmaktadır. Her şeye, en ince detayına kadar özen gösterirler. Yıldız'ın gözünden bile sakındığı yuvasına, yirmi bir yıllık hayaline bir gölge mi düşecek yoksa iki aşık, sonunda yuvalarına kavuşacak mıdır?

        • Arıza 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Arıza 'Dizi' (Tekrar)

        • Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        • Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)
          05:15

          Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)