Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          05:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel bugün ne pişirsem diye düşünenlere hem ekonomik hem enfes "domates soslu makarna" ve hafif bir lezzet arayanlara "labne peynirli semizotu salatası" yapıyor. Ortodonti Uzmanı Dr. Gizem Altuğ Türkyılmaz ortodontik tedavi alanındaki gelişmeleri, şeffaf plak tedavisini ve avantajlarını anlatıyor. Yüz Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Gürkan Kayabaşoğlu çene estetiği nasıl yapılır, lip lift işlemi nasıl yapılır, kimlere uygulanmalıdır, burun estetiğinde yüz profilinin önemi nedir sorularını yanıtlıyor. Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Özcan Gökçe ise meme kanseri hakkında önemli bilgileri sizlere aktarıyor. Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        • Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          09:45

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Dr. Ender Saraç, hafta içi her gün Show TV ekranlarında sağlıkla ilgili en doğru bilgileri ve en yeni gelişmeleri izleyiciyle paylaşıyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün; Endokrin Cerrahı Prof. Dr. Yeşim Erbil guatr, tiroid ve haşimato hastalığının farkları neler, tiroid bezi az çalışınca ne olur sorularını yanıtlayacak. Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Engin Celep son yıllarda tüketimi artan alternatif tıp ve doğal destekleyicilerin kullanımını ve hastalıklar üzerindeki etkisini sizlere aktaracak. Psikiyatri Uzmanı Prof. Dr. Muzaffer Uyar ise sosyal izolasyonun birey ve toplum üzerindeki etkisini, salgın sürecinden ailelerin nasıl etkilendiğini anlatacak ve "Gelecek kaygıları panik atak hastalığına mı sebep oluyor?" sorusunun cevabını açıklayacak. Dr. Ender Saraç'ın günün şifalı gıdasını paylaşacağı programda magnezyumun öneminden bahsedilecek ve günün şifalı yemeği yapılacak.

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          11:30

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          12:45

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Ramo  'Dizi'
          20:00

          Ramo 'Dizi'

          Ramo, Hasan, Doğan ve Şahin, Fidan'ın ölümüne neden olan Yavuz'un peşine düşmüşlerdir. Ramo, Yavuz'u bulmak için hem Serdengeçtiler'den hem de Cihangir'in kullandığı mesaj ağından yararlanmak ister. Cihangir de Yavuz'un Vasili'yle işbirliği yaptığını öğrenir ve adamlarını Yavuz'un peşine takar. Yavuz, dört bir yandan sıkışmıştır artık. Sibel de bütün enerjisiyle Ramo'ya yardım ediyordur. Ramo, Yavuz'u bulduğunda hiç beklemediği, çok büyük bir sürprizle karşılaşır.

        • Arıza 'Dizi' (Tekrar)
          23:45

          Arıza 'Dizi' (Tekrar)

        • Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          05:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)