Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Asuman'la Sevgili Dünürüm (Tekrar)
          06:00

          Asuman'la Sevgili Dünürüm (Tekrar)

        • Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün; Özge Ulusoy hem kahvaltıda nasıl sağlıklı beslendiğini anlatıyor, hem de sebzeli simit ekmek yapıyor. Kardiyoloji Uzmanı Dr. Hamit Çelik ilaçlara cevap vermeyen kişilerde yüksek tansiyon tedavisinin nasıl yapıldığını, kalp yetmezliği ve aşırı ödemin sebeplerini anlatıyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş yüz gençleştirmede kullanılan en yeni teknikleri aktarıyor. Modacı Tetyana Gençağa tasarım gelinlikler yapılırken nelerden ilham alınır, moda dünyasında başarılı olmanın sırrı nedir, bir kıyafete ne zaman başlanır ve ortalama ne kadar sürer sorularını yanıtlıyor.

        • Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

        • Tarkan Viking Kanı 'Türk Filmi'
          13:00

          Tarkan Viking Kanı 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Mehmet Aslan'ın yaptığı, Kartal Tibet, Eva Bender, Seher Şeniz, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1971 yapımı "Tarkan Viking Kanı" Pazar günü Show TV'de! Tarkan'ın Avrupa Hun İmparatoru Atilla'nın kızı Yonca Hatun'u Viking Kumandanı Toro ve Çin Prensesi Lotus'un elinden kurtarma çabaları işlenmektedir.

        • Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          14:45

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        • Asuman'la Sevgili Dünürüm (Tekrar)
          16:00

          Asuman'la Sevgili Dünürüm (Tekrar)

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Salako 'Türk Filmi'
          20:00

          Salako 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı, Kemal Sunal, Meral Zeren gibi usta oyuncuların yer aldığı 1974 yapımı "Salako" Pazar akşamı Show TV'de! Saf bir adam olan Salako'yu yaşadığı yerde kimse ciddiye almamaktadır. Genç adam gönlünü köyün ağasının kızı Emine'ye kaptırmıştır. Bir gün sevmediği bir adam ile evlendirilmeye zorlanan Emine, çareyi Salako'dan yardım istemekte bulur. Emine, kendisini kaçırması için Salako'ya baskı kurar ve bu sayede sevdiği adam Hamido'nun yanın gitmeyi planlar. Emine'nin baskıları sonucu genç kızı kaçıran Salako, eşeği Kadife ile birlikte köyden kaçmaya başlar. Emine'nin de kendisini sevdiğini düşünen Salako, gerçekten ikisinin evleneceğini düşünür. Hamido'ya ulaşmaya çalışırken Salako'yu da türlü bahanelerle kandıran Emine ise Hamindo'ya ulaştığında beklemediği bir tepki ile karşı karşıya kalır. Hamido, Emine'nin kaçıp kendisine gelmesi ile dalga geçer ve genç kızı babasına götürmek için alıkoyar. Bu sırada yaşanan bir dizi tesadüf Salako'nun Hamido'yu ve diğer eşkıyaları alt etmesine neden olur. Herkesin saf olarak gördüğü Salako'nun eşkıyaları alt etmesi, kısa sürede köyde büyük ses getirir. Bu sırada Salako da Emine'nin gerçek yüzünü görmeye başlar.

        • Şekerpare 'Türk Filmi'
          21:45

          Şekerpare 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın üstlendiği, oyuncu kadrosunda İlyas Salman, Şener Şen, Yaprak Özdemiroğlu, Ayşen Gruda, Şevket Altuğ gibi usta oyuncuların yer aldığı 1983 yapımı "Şekerpare", Pazar akşamı Show TV'de! Osmanlı Dönemi'nde komiserlik yapan Ziver Bey, halk tarafından pek de sevilmeyen çıkarcı bir memurdur. Talep ettiği yüksek haraçlarla çevresini isyana sürükleyen Ziver Bey, Cumali isimli bir bekçinin çalıştığı karakola tayin olmasıyla ve özel hayatındaki aksaklıklar nedeniyle de zor zamanlar yaşamaya başlar. Cumali semtteki sosyal yaşamı düzene sokmaya kararlıdır. Cumali semtteki genelevde çalışan Şekerpare'ye umutsuzca vurulur. Ancak Şekerpare'nin gönlü Ziver Bey'dedir. Bu aşk üçgeni içerisindeki karmaşalar sonucu genelevi ve semti hareketli zamanlar beklemektedir.

        • Ölümcül Uçuş 'Yabancı Film'
          23:45

          Ölümcül Uçuş 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Alex Merkin'in yaptığı, Denise Richards, Dolph Lundgren, Jonathan Lipnicki gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Ölümcül Uçuş", Pazar gecesi Show TV'de! FBI ajanı Gretchen Blair, Washington D.C.'ye gitmek için yola çıkar. Uçakta yanında oturan yolcu ile muhabbet eden Blair, ondan şaşırtıcı bir teklif alır. Yolcu, içinde bulundukları uçağın kaçırılmak üzere olduğunu söyler ve kendisini uçaktan kurtarma karşılığında Blair'e 75 milyon dolar ödemeyi vaat eder. Blair, yolcunun anlattıklarını başta ciddiye almaz ama uçağın kontrolünün bir grup hırsız tarafından ele geçirilmesi üzerine şaka olmadığının farkına varır. Çalınmış bir ganimeti uçakta arayan hırsızlar uçağın altını üstüne getirirler. Kendisini havada karmaşık bir soygunun içinde bulan Blair, yolcuları kurtarmak için savaşır.

        • Ölümcül Uçuş 'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:30

          Ölümcül Uçuş 'Yabancı Film' (Tekrar)

        • Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          03:15

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)