Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; KBB Uzmanı Prof. Dr. Dilaver Özturan boğaz ağrısı, boğaz kaşıntısının sebeplerini, grip belirtisi ile koronavirüs belirtisi arasındaki farklılıkları anlatıyor. Girişimci Kuyumcu Ceyhun Sevgi altın yatırım aracı olarak kullanıldığında nelere dikkat edilmelidir, takı-tasarım ve kullanım olarak tercih edildiğinde nelere dikkat edilmelidir, gelinlerin takı tercihleri nelerdir sorularını yanıtlıyor. Güzellik Koçu Tülay Tezel "Evde bakım yapıyorum, profesyonel bakıma ihtiyacım yok." diyenlere önerilerde bulunuyor. Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        • Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          09:45

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        • Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          13:30

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        • Öyle Olsun 'Türk Filmi'
          16:30

          Öyle Olsun 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı, Tarık Akan, Müjde Ar, Hulusi Kentmen, Ayşen Gruda, Aysel Gürsel, Şevket Altuğ gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Öyle Olsun" Çarşamba günü Show TV'de! Gazetecilik yapan Ferit yeni bir yazı dizisi başlatır. Ünlü firmaların yaptığı düzenbazlıkları yazar. Son yazısında, ünlü iş adamı Hulusi Bey'in ürettiği yağların doğal olmadığından bahseder. Bu yazı dizisi gazetenin tirajlarını çok arttırır. Aynı akşam Ferit, bir diskoda Hulusi Bey'in kızı Alev'in evli bir erkekle eğlendiğini görür. Bunu gazetede haber olarak yayınlar. Ne var ki bu sefer hata yapmıştır. Hulusi Bey gazeteyi iflas ettirecek bir tazminat davası açar. Ferit de davayı kazabilmek için Alev'e bir tuzak kurar. Ancak işler Ferit'in plânladığı gibi gitmeyecektir.

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Çarşı Pazar 'Türk Filmi'
          20:00

          Çarşı Pazar 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Muharrem Gülmez'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Erdem Yener, Ayhan Taş, Elif Nur Kerkük, İlker Aksum ve Emin Olcay gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "Çarşı Pazar", Çarşamba akşamı Show TV'de! Kahraman, geçimini aile büyüklerinden kalan hamamda kese yaparak kazanmaya çalışmaktadır. Oldukça iyi yürekli bir tellak olarak tanınan Kahraman'ın işleri Tuncay yüzünden tehlikeye girer. Varlıklı bir müteahhit olan Tuncay, İstanbul'dan gelmiştir ve Kahraman'ın ekmek kapısı olan hamamı, içinde bulunduğu çarşıyla birlikte yıkmak ister. Amacı yıkılan yere alışveriş merkezi yapmaktır. Esnaftan hiç anlaşamadığı Cemil bunu Kahraman'ın işini bozmak için fırsat bilir ve Tuncay'la işbirliği yapmaya karar verir. Cemil, esnafı da ikna ederek alışveriş merkezi için destek toplamaya çalışır. Kahraman, Tuncay'a inanmamakta ısrarlıyken, diğer yandan da başı babasından kalan borçlarla büyük derttedir. Borcunu ödemek için tek yol, hamama daha fazla müşteri çekmektir. Eğer yeterli parayı toplayamazsa hamam elinden gidecektir. Parayı bulmak için elinden geleni yapan Kahraman, bu sırada Bahar adında bir tarih öğretmeniyle tesadüf eseri tanışır ve birlikte hamamı kurtarmak için kolları sıvarlar.

        • Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede  'Türk Filmi'
          22:00

          Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Murat Şeker'in yaptığı, Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın gibi usta oyuncuların yer aldığı 2012 yapımı "Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede" Çarşamba akşamı Show TV'de! Del Piero Hikmet, Kayinço Gökhan, Muhasebeci Servet ve Köfte Necmi... Çakallık yaptıkları için hapse giren kahramanlarımız içerde zor günler geçirmektedir. Mahalleden, sevdiklerinden ve futboldan uzak kaldıkları için mutsuzdurlar. Günün birinde suçlular üzerinde yapılacak tıbbi bir deney için kobay arandığını öğrenirler. İşin ucunda şartlı tahliye olduğunu öğrenen kahramanlarımız bu deneyde gönüllü kobay olmayı kabul ederler. Suç önleyici ilaçları kullanmaya başlayan ekip, dışarı çıktıklarında çakallık yapmayacaklarına dair birbirlerine söz verirler. Ama unuttukları bir şey vardır: Mesele çakal olmak değildir, asıl mesele çakallarla dans edebilmektir.

        • Çarşı Pazar 'Türk Filmi' (Tekrar)
          23:45

          Çarşı Pazar 'Türk Filmi' (Tekrar)

        • Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede  'Türk Filmi' (Tekrar)
          01:45

          Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede 'Türk Filmi' (Tekrar)

        • Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          03:30

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)