Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        • Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün; samimi itiraflar ve kahkaha dolu bir sohbet eşliğinde, ünlü babalar Komedyen Yavuz Seçkin ve programa bağlanan Şarkıcı Özgün çocuklarını anlatıyor. Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Nedret Taflan Salepçi kolon kanseri belirtileri nelerdir, geç veya metastatik hastalık nasıl tedavi edilir, over kanseri hangi yaş grubunda sık görülür sorularını yanıtlıyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. İbrahim Aşkar fokuslu ultrason işlemi hakkında bilgi veriyor. Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Aret Kamar tüp bebek tedavisinin aşamalarını, yumurta rezervinin nasıl ölçüldüğünü anlatıyor.

        • Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

        • Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          13:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        • Öyle Olsun 'Türk Filmi'
          14:00

          Öyle Olsun 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı, Tarık Akan, Müjde Ar, Hulusi Kentmen, Ayşen Gruda, Aysel Gürsel, Şevket Altuğ gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Öyle Olsun" Pazar günü Show TV'de! Gazetecilik yapan Ferit yeni bir yazı dizisi başlatır. Ünlü firmaların yaptığı düzenbazlıkları yazar. Son yazısında, ünlü iş adamı Hulusi Bey'in ürettiği yağların doğal olmadığından bahseder. Bu yazı dizisi gazetenin tirajlarını çok arttırır. Aynı akşam Ferit, bir diskoda Hulusi Bey'in kızı Alev'in evli bir erkekle eğlendiğini görür. Bunu gazetede haber olarak yayınlar. Ne var ki bu sefer hata yapmıştır. Hulusi Bey gazeteyi iflas ettirecek bir tazminat davası açar. Ferit de davayı kazabilmek için Alev'e bir tuzak kurar. Ancak işler Ferit'in plânladığı gibi gitmeyecektir.

        • Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          16:15

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Hababam Sınıfı Tatilde 'Türk Filmi'
          20:00

          Hababam Sınıfı Tatilde 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Münir Özkul, Adile Naşit, Şener Şen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1977 yapımı "Hababam Sınıfı Tatilde" Pazar akşamı Show TV'de! Özel Çamlıca Lisesi'nin paragöz müdürü, cüzdanını düşünerek Çamlıca Lisesi'ne yeni gelen kız öğrencileri kabul etmiştir. Okulun yeni öğrencileri olan bu kızlar da Hababam Sınıfı'na gönderilmişlerdir. Kendi sınıflarında kızların olmasına hiç alışık olmayan Hababam Sınıfı öğrencileri, önce yeni gelen kızlarla yakınlaşmaya çalışacak; ancak bunun mümkün olmadığını görünce de onlarla büyük bir rekabete kapılacaklardır.

        • Aile Şerefi 'Türk Filmi'
          22:15

          Aile Şerefi 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı, Münir Özkul, Adile Naşit, Itır Esen, Şevket Altuğ, Ayşen Gruda gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Aile Şerefi" Pazar akşamı Show TV'de! Fakir ama gururlu bir adam olan Rıza işportada çeşitli işler yaparak kalabalık ailesini kıt kanaat geçindirmeye çalışır. Karısı Adile 5 çocuğunu da layıkıyla yetiştirerek, hepsinin iyi eğitim alıp, elinin ekmek tutmasını ister. Kızları Ayşe evlenince yeni damat Zihni de onların evine iç güveysi taşınır. Ailenin tüm fertleri, işportacılık, fabrika ve atölye işçiliği gibi işlerde çalışır ve kendi yağlarıyla kavrulurken evin en küçük oğlu Murat bir araba kazası geçirir. Şimdi tüm aile Murat'ın iyi olması için her türlü çareye başvurur.

        • Dünyalar Çarpışıyor 'Yabancı Film'
          00:15

          Dünyalar Çarpışıyor 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Paul Ziller'ın yaptığı, Kirk Acevedo, Diane Farr, Chad Krowchuk gibi usta oyuncuların yer aldığı 2011 yapımı "Dünyalar Çarpışıyor" Pazar gecesi Show TV'de! Merkür'ü araştıran gemi, yörüngesinden çıkıp dünyaya doğru çarpmak üzere yönlenince gözden düşmüş bir bilim adamı gezegeni kurtarmaya çalışacaktır.

        • Dünyalar Çarpışıyor 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:00

          Dünyalar Çarpışıyor 'Yabancı Film' (Tekrar)

        • Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          03:30

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)