Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        • Hayat Güzeldir (Tekrar)
          08:15

          Hayat Güzeldir (Tekrar)

        • Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

        • Turgay Başyayla İle İftar Yolculuğu (Tekrar)
          13:00

          Turgay Başyayla İle İftar Yolculuğu (Tekrar)

        • Kalbimin Efendisi 'Türk Filmi'
          14:30

          Kalbimin Efendisi 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Ediz Hun, Hülya Koçyiğit, Süleyman Turan, Münir Özkul, Lale Belkis gibi usta oyuncuların yer aldığı 1970 yapımı "Kalbimin Efendisi" Pazar günü Show TV'de! Üvey annesi ve kardeşi ile beraber yaşayan Alev adlı güzel kız Uludağ da tesadüfen bir gençle tanışır ve birbirlerinden çok hoşlanırlar. Yıldırım nikahı ile evlenirler. Alevin kız kardeşi beraber olduğu adamdan bir bebek beklemektedir fakat adam evlenmek istemez. Alev kardeşinin durumunu örtmek için kimseye birşey söyleyemez fakat tedirgin davranışları mutluluğunu bozacaktır.

        • Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          16:30

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Gülen Gözler 'Türk Filmi'
          20:00

          Gülen Gözler 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Adile Naşit, Münir Özkul, Müjde Ar, Ahmet Sezerel, Mahmut Hekimoğlu, Ayşen Gruda, Itır Esen, Şener Şen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1977 yapımı "Gülen Gözler" Pazar akşamı Show TV'de! Yaşar Usta, (Münir Özkul) karısı Nezaket (Adile Naşit) ve beş yetişkin kızı ile yıllar önce köyün'den İstanbul'a göç eder, Yaşar usta, erkek çocuğu olur beklentisiyle tüm kızlarına erkek ismi vermiştir. Kalabalık ailesinin geçimini sağlamak için çok çalışmakta, cimriliği ve hilekarlığı ile zengin olmuş eski arkadaşı Yunus'un inşaatları için doğramacılık yapmaktadır. Kızlarının gönül ilişkilerinin hareketliliğinden habersiz bir şekilde, onlara münasip kısmetler bulmak ister. Büyük kızı Fikret'e (Ayşen Gruda) âşık olan Vecihi (Şener Şen) sürekli olarak kapısını aşındırsa da kızını ona vermemekte direnir. Hikmet ise evin alt katındaki çırakların gözdesidir; bütün vaktini onlara oyunlar oynayarak geçirir. En düşkün olduğu kızı İsmet (Müjde Ar) Yunus'un oğlu Temel (Mahmut Hekimoğlu) ile evlenir.

        • Yok Artık 'Türk Filmi'
          22:00

          Yok Artık 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Caner Özyurtlu'nun yaptığı, Şebnem Bozoklu, Murat Akkoyunlu, Çağlar Çorumlu, Algı Eke, Demet Evgar, Serkan Keskin, Necip Memili, Erkan Kolçak Köstengil, Funda Eryiğit, Gökhan Kıraç, Ceren Moray ve Hilmi Özçelik gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "Yok Artık", Pazar akşamı Show TV'de! Taksici Fikret, Istanbul trafiğinde sabahtan akşama kadar direksiyon sallarken sık sık "Yok artık!" dedirten komik olaylarla karşılaşır. Ehliyet almaya çalışan Asuman, iki aşk arasında kalan Faruk, kızı kaçırılan Cenk, sevgilisi hafızasını kaybedince ne yapacağını şaşıran Ceyda, söylediği minicik bir yalanın kurbanı olan Semih... Kısacası Fikret'in dünyası birbirinden çok farklı ve eğlenceli karakterlerin at koşturduğu bir yer halindedir.

        • İçerde 'Dizi' (Tekrar)
          23:45

          İçerde 'Dizi' (Tekrar)

        • Bekir Köse İle Sahur Vakti
          01:45

          Bekir Köse İle Sahur Vakti

        • Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          04:15

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)