Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        • Gelin Evi (Tekrar)
          08:00

          Gelin Evi (Tekrar)

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Tatlı Dillim 'Türk Filmi'
          12:30

          Tatlı Dillim 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Tarık Akan, Filiz Akın, Münir Özkul, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Halit Akçatepe, Kemal Sunal, Hulusi Kentmen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1972 yapımı "Tatlı Dillim" Perşembe günü Show TV'de! İdealist bir köy öğretmeni olan Feride, tüm zamanını köydeki insanlara yardım ederek geçirir. Ferit ise İstanbullu zengin bir ailenin çocuğudur. En büyük hobisi basketbol oynamak olan Ferit, maçlar öncesi kamp ve dinlenmek için takımı ile beraber Emine'nin yaşadığı köye gelir. Ferit, Emine'yi görür görmez ondan çok hoşlanır. Kısa sürede birbirine aşık olan çift herkesten gizli evlenir. Mutlu giden birliktelikleri Ferit'in arkadaşları ile birlikte İstanbul'a geri dönmesiyle bozulur. İstanbul'a gittikten sonra eski yaşantısına geri dönen Ferit'ten uzun süre haber alamayan Emine, çareyi İstanbul'a gitmekte bulur. Kocasının oradaki yaşantısını gören Emine, Ferit'e unutamayacağı bir ders vermek için kolları sıvar.

        • Milyarder 'Türk Filmi'
          14:30

          Milyarder 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Şener Şen, Tulu Çizgen, Adile Naşit, Münir Özkul, Uğur Yücel gibi usta oyuncuların yer aldığı 1986 yapımı "Milyarder" Perşembe günü Show TV'de! Küçük bir kasabada ailesiyle birlikte sessiz sakin bir hayat geçiren Mesudiyeli Mesut tren istasyonunda amirdir. Mütevazi bir hayatı olan Mesut'un düzeni bir yılbaşı gecesi alt üst olur. Çünkü Mesut'a büyük ikramiye çıkar. İkramiyenin çıkmasıyla çevresindekilerin ona yaklaşımı öyle değişir ki, Mesut paranoyaklaşır, o kadar büyük rakamların baskısıyla kabuslar görmeye başlar. Ailesi dahil çevresindeki bütün insanların ne kadar çıkarcı, düzenbaz olduklarını fark eder. Milyarder olur olmasına; fakat öyle bir an gelir ki buna pişman olur. Film birçok etkileyici sahnesiyle kolay kolay unutulmayacak; sadakat, güven, onur, ikiyüzlülük kavramlarını çok iyi işleyen, başarılı bir kara mizah örneği.

        • Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          16:30

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Salako 'Türk Filmi'
          20:00

          Salako 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı, Kemal Sunal, Meral Zeren gibi usta oyuncuların yer aldığı 1974 yapımı "Salako" Perşembe akşamı Show TV'de! Saf bir adam olan Salako'yu yaşadığı yerde kimse ciddiye almamaktadır. Genç adam gönlünü köyün ağasının kızı Emine'ye kaptırmıştır. Bir gün sevmediği bir adam ile evlendirilmeye zorlanan Emine, çareyi Salako'dan yardım istemekte bulur. Emine, kendisini kaçırması için Salako'ya baskı kurar ve bu sayede sevdiği adam Hamido'nun yanın gitmeyi planlar. Emine'nin baskıları sonucu genç kızı kaçıran Salako, eşeği Kadife ile birlikte köyden kaçmaya başlar. Emine'nin de kendisini sevdiğini düşünen Salako, gerçekten ikisinin evleneceğini düşünür. Hamido'ya ulaşmaya çalışırken Salako'yu da türlü bahanelerle kandıran Emine ise Hamindo'ya ulaştığında beklemediği bir tepki ile karşı karşıya kalır. Hamido, Emine'nin kaçıp kendisine gelmesi ile dalga geçer ve genç kızı babasına götürmek için alıkoyar. Bu sırada yaşanan bir dizi tesadüf Salako'nun Hamido'yu ve diğer eşkıyaları alt etmesine neden olur. Herkesin saf olarak gördüğü Salako'nun eşkıyaları alt etmesi, kısa sürede köyde büyük ses getirir. Bu sırada Salako'da Emine'nin gerçek yüzünü görmeye başlar.

        • Güldür Güldür Show (Tekrar)
          21:45

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        • Salako 'Türk Filmi' (Tekrar)
          23:45

          Salako 'Türk Filmi' (Tekrar)

        • Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          01:30

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        • Bekir Köse İle Sahur Vakti
          02:15

          Bekir Köse İle Sahur Vakti

        • Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          04:30

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)