Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          06:00

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Ebru Akel ve Meltem Açıkel şalvarlarını giyiyor, Ankara Altınköy'ün kadınlarına yardım ediyorlar. Ankara Altınköy'ün hanımları "taş değirmende bulgur yapımı", "doğal zeytin kurma tarifi" ve "Ankara usulü içli köfte" tarifleriyle konuk olurken, Beslenme Danışmanı ve Yazar Sibel Güngör çocuklar için sağlıklı doğum günü pastası tarifi paylaşıyor. Girişimci ve Araştırmacı Balasu Dündaralp yaşlanma karşıtı bakıma neden ve ne zamandan itibaren ihtiyacımız var, ciltte yaşlanma belirtileri neler, hangi durumlarda yaşlanma karşıtı bakım yapmalı sorularını yanıtlarken, Diş Hekimi Tülay Akkol diş sıkma ile ilgili merak edilenleri anlatıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        • Zahide Yetişle
          09:30

          Zahide Yetişle

          Zahide Yetiş'le dopdolu içeriği, faydalı bilgileri, yüreğinize dokunacak hikayeleriyle hafta içi her gün Show TV'de izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Sağlıklı bir yaşamı hayatınızın bir parçası haline getirmenizi amaçlayan Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek konularla karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşıyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le"de bugün; Fizyoterapist Zafer Aksungur konuk olurken, Karadenizli Cevdet Usta çok özel tarifler paylaşıyor. Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Özer Kavalcıoğlu ise akıllı lens hakkında merak edilenleri yanıtlıyor.

        • Kuaförüm Sensin
          12:30

          Kuaförüm Sensin

          Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin Gözde Kansu'nun sunumu ve iddialı jüri üyeleri ile yaz boyu Show TV'de! Jüri koltuğuna oturan Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni, kırık fönün mucidi Adnan Serter, makyöz Ayşegül Kartal ve modacı Muammer Ketenci'nin saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Koray Negiz makyöz Sevil Öter, model Arzu Demirkan'dan oluşan birinci takım, kuaför Sevcan Çakır makyöz Melek Gültekin model Ahu Balcı'dan oluşan ikinci takım, kuaför Eylem Gündüz makyöz Nesrin Çelik, model Sena Nur Çakar'dan oluşan üçüncü takım, kuaför Bilal Ağın, makyöz Buse Nur Şimşek ve model Setenay Süer'den oluşan dördüncü takım gösterişli at kuyruğu modelleri ve Arap göz makyajı yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        • Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)
          16:00

          Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Kibar Feyzo 'Türk Filmi'
          20:00

          Kibar Feyzo 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı, Kemal Sunal, Müjde Ar, Adile Naşit, Şener Şen, İlyas Salman gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "Kibar Feyzo" Salı akşamı Show TV'de! Feyzo askerden döndüğünde ilk aşkı ve yıllardır sevdiği kadın olan Gülo'yu babasından istemeye karar verir. Gülo köyün ağası Maho Ağa'nın kızıdır ve Maho Ağa kızını en çok başlık parası verenle evlendirecektir. Bu aşamada Feyzo'nun rakibi Bilo'dur. Ancak türlü taktiklerle kızı almayı başaran Feyzo, başlık parasının yarısını verir. Diğer yarısı ise Ağa'ya yaptığı senetlerle ödenecektir. Eğer Feyzo senetleri ödemede başarısız olursa Ağa, kızını geri alacağını söyler. Korkuya kapılan Feyzo parayı denkleştirebilmek için büyük şehre göçer. Burada gördüğü medeni yaşam Feyzo'yu değiştirecek, köye döndüğünde birçok şeyi düzenleyip değiştirmesini sağlayacaktır.

        • Savaş Vadisi 'Yabancı Film'
          21:45

          Savaş Vadisi 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Mel Gibson'ın yaptığı, Andrew Garfield, Sam Worthington, Luke Bracey gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Savaş Vadisi" Salı akşamı TV'de ilk kez Show TV'de! Savaş Vadisi, tek bir kurşun sıkmadan 75'e yakın kişiyi kurtaran kahramanın hikayesini ele alıyor. Amerika Birleşik Devletleri'nin 2. Dünya Savaşı'na girmesinin ardından Desmond T. Doss (Andrew Garfield) da birçok Amerikalı gibi orduya katılmaya gönüllü olur. Ancak dindar bir Hıristiyan ve bir pasifist olan Doss, savaşta insan öldürmeyi ve herhangi bir şekilde silah kullanmayı reddetmektedir, onun yerine savaş alanında yaralıları kurtararak hizmet etmek istemektedir. Bu tavrı hem komutanları, hem de asker arkadaşları arasında ilk başta çok sert tepkiyle karşılanır, askeri mahkemeye bile çıkar. Ancak Doss, son derece sert bir eğitimden geçip, kendi hayatı pahasına silahsız bir şekilde savaş alanına gitmeyi çoktan göze almıştır. Amerikan tarihinin ilk Onur Madalyası'na layık görülen vicdani retçisi olan Doos'un gerçek yaşam hikâyesinin anlatıldığı filmin yönetmeni ise Mel Gibson.

        • Savaş Vadisi 'Yabancı Film' (Tekrar)
          00:30

          Savaş Vadisi 'Yabancı Film' (Tekrar)

        • Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        • Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          05:00

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)