Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:15

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak'ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel "Zeytin ezmeli milföy pizza", "Hem elmalı tart hem de kalpli kurabiyeler" yaparken, Şarkıcı Duygu Ünalan duru sesi, farklı yorumu ve canlı performansıyla konuk oluyor. Romotoloji ve İç Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Ali Şahin psöriyatik artrit nasıl bir hastalıktır, psöriyatik artritin belirtileri nelerdir, psöriyatik artritin tanı ve tedavisi nasıl olur sorularını yanıtlıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        • Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la
          09:30

          Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la

          Ekranların güler yüzü Zahide Yetiş ve doyumsuz sohbetiyle Prof. Dr. Mustafa Karataş her cuma Show TV'de! Yüce dinimiz İslam, kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim ve Peygamberimiz Hz. Muhammed ile ilgili tüm merak ettikleriniz bu programda konuşuluyor.

        • Kuaförüm Sensin
          12:30

          Kuaförüm Sensin

          Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin Gözde Kansu'nun sunumu ve iddialı jüri üyeleri ile yaz boyu Show TV'de! Jüri koltuğuna oturan Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni, kırık fönün mucidi Adnan Serter, makyöz Ayşegül Kartal ve modacı Muammer Ketenci'nin saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Burcu Kulat, makyör Ateş Faruk Yılmaz, model Aycan Yılmaz Çolak'tan oluşan birinci takım, kuaför Sıla Coşar makyöz Mira Akkurt model Nergis Abbasova'dan oluşan ikinci takım, kuaför Murat Ünlü makyöz Meltem Topçu model Sena Aydın'dan oluşan üçüncü takım, kuaför Bilal Ağın, makyöz Buse Nur Şimşek ve model Serra Yanar'dan oluşan dördüncü takım boya ve modellerine en çok yakışan makyajı yapmak için yarışıyor. Kıyasıya geçen yarışın sonunda kazanan takım belli oluyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        • Damat Bayıldı
          16:00

          Damat Bayıldı

          Yapımcılığını DNCC Medya'nın yaptığı, Onur Büyüktopçu'nun muhteşem sunumuyla Show TV'de ekrana gelen programda ünlü sunucu hem aile arasındaki dengeleri sağlamaya çalışıyor, hem de yemekler yapılırken sorduğu sorularla yarışmacılara ter döktürüyor! Haftanın finalinde yarışan gelin ve kaynana Şüheda ve Müjgan Hanım olacak. Şüheda 20 yaşında olduğu için diğer gelinler tarafından yemek yapmayı bilmediği için eleştirilerin hedefi olacak. Menüdeki ikinci yemeği yetiştirip yetiştiremeyeceği konusu ise güne damga vuracak. Bakalım günün sonunda 5 tam altını hangi aile evine götürecek?

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          7'den 70'e herkesin severek izlediği Güldür Show'da bu hafta da kahkaha tufanı var. Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show Cuma akşamı Show TV'de... Arkadaşlarıyla maç gecesi yapmayı isteyen İsmail'i bekleyen büyük kriz ne olabilir? Eşi Yeter'in kurduğu cümlelerden bir anlam çıkarmaya çalışan İsmail, bu konu da ne kadar başarılı? Peki, kadınlar bir cümleyi kaç farklı anlamda kullanabilir? Çok yakın arkadaşlar İbrahim ve Mesut ne kadar samimiler? İbrahim'in sürekli evde olmasından şikâyetçi olan Mehtap, İbrahim'i saf dışı bırakabilecek mi? Mesut yakın arkadaşı ve karısı arasında bir seçim yapmak zorunda kalınca tercihini kimden yana kullanacak? Amerika'da kapkaça uğrayan Bilal'i nasıl bir karmaşa bekliyor? Bilal, Amerika'nın en meşhur suçlusuna biraz fazla benzeyince başına neler gelecek? Bilal masum olduğunu kanıtlayabilecek mi? Arkadaş gruplarına zarar gelmesin diye Çiçek'e olan hislerini yıllarca içinde tutan İbrahim'e nazaran arkadaşları ne yapmış olabilir? Gruptaki herkesin zamanında birbirleriyle ilişkilerinin olduğunu öğrenip yıkılan İbrahim, Çiçek'e açılabilecek mi? Aşırı zengin görgüsüz kardeşler Şevket ve Naime, bu sefer gözlerine kimi kestirdi? Abla kardeş yeni kiracıları Çiçek ve Hayati'yi etkilemek için hangi yollara başvuracaklar? Külçe külçe altınlarının gücünü kullanan kardeşler, istediklerini alma konusunda ne kadar başarılı olabilir? Kız arkadaşıyla para konusunda sıkıntılar yaşayan Mesut, sorunu çözmek için ne yapacak? Kendini kazıklanmış hisseden Mesut, sevgilisi Burcu'ya patlayınca işler karışacak. Yakınlarına bu dünyadan göçüp gitmeden iki nasihat vermek isteyen Hayati, bu isteğini başarabilecek mi? Gözlerini para bürümüş yakınları Hayati'yi ne kadar dinleyecek?

        • Takiptekiler 'Yabancı Film'
          23:30

          Takiptekiler 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Daniel Benmayor'ün üstlendiği oyuncu kadrosunda Taylor Lautner, Marie Avgeropoulos ve Adam Rayner gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "Takiptekiler", Cuma gecesi Show TV'de! New York'lu Cam, bisikletli kuryedir. Başı mafyayla dertte olan Cam, teslimat yaptığı sırada gizemli güzel Nikki'ye çarpar. İkili kısa süre sonra kendilerini tehlikeli bir aşkın içinde bulurlar.

        • Takiptekiler 'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:15

          Takiptekiler 'Yabancı Film' (Tekrar)

        • Aşk Ağlatır  'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          05:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)