Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:15

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel Kayseri yağlaması "Şebit" yapımı ve çocukların çok seveceği "Leblebi Tozlu Kurabiye" tarifleri verirken, Astrolog Şenay Devi burçlara dair bilinmeyenleri anlatıyor. Dahiliye Uzmanı Dr. Şeref Vardı ve Uzman Fizyoterapist Eser Onur Vardı fonksiyonel tıp nedir, savunma sistemi ve bağırsaklarımız arasındaki ilişki nelerdir, ilkele dönüş nedir, teknolojinin fiziksel olarak vücudumuza zararları nelerdir sorularını yanıtlarken, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özlem Gültekin doğum sonrası lohusalık döneminde dikkat edilmesi gerekenleri anlatıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        • Zahide Yetiş'le
          09:30

          Zahide Yetiş'le

          Zahide Yetiş'le dopdolu içeriği, faydalı bilgileri, yüreğinize dokunacak hikayeleriyle hafta içi her gün Show TV'de izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Sağlıklı bir yaşamı hayatınızın bir parçası haline getirmenizi amaçlayan Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek konularla karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşıyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Dr. Fevzi Özgönül beden aklını harekete geçirmek için yapılması gerekenler nelerdir, beden aklı ile zayıflamak mümkün müdür sorularını yanıtlarken, Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Serhan Gazyağcı lazer tedavisi ve akıllı lens hakkında merak edilenleri anlatıyor.

        • Kuaförüm Sensin
          12:30

          Kuaförüm Sensin

          Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin Gözde Kansu'nun sunumu ve iddialı jüri üyeleri ile yaz boyu Show TV'de! Jüri koltuğuna oturan Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni, kırık fönün mucidi Adnan Serter, makyöz Ayşegül Kartal ve modacı Muammer Ketenci'nin saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Aytekin Hamiş, makyöz Çilem Bölür, model Bakiye Keser'den oluşan birinci takım, kuaför Sıla Coşar makyöz Mira Akkurt model Vahide Candemir'den oluşan ikinci takım, kuaför Hayat Bölükbaşı makyöz Özlem Kurt model Sibel Sözdinler'den oluşan üçüncü takım, kuaför Bilal Ağın, makyöz Buse Nur Şimşek ve model Canan Kahraman'dan oluşan dördüncü takım Yeşilçam saç modeli ve makyajı yapmak yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        • Damat Bayıldı
          16:00

          Damat Bayıldı

          Yapımcılığını DNCC Medya'nın yaptığı, Onur Büyüktopçu'nun muhteşem sunumuyla Show TV'de ekrana gelen programda ünlü sunucu hem aile arasındaki dengeleri sağlamaya çalışıyor, hem de yemekler yapılırken sorduğu sorularla yarışmacılara ter döktürüyor! 3. günün yarışmacıları: aramıza bu hafta katılan Nesrin ve eşi Numan'ın annesi gibi gördüğü teyzesi Nursel Hanım. Yüksek puan vermekte bir hayli zorlanan kaynana ve gelinler, bugünün yarışmacılarına cömert davranabilecek mi?Geldiği günden beri herkesi eleştiren Nesrin kadar, seçimler arasında kararsız kalan damat Numan'ı da çok zorlu bir gün bekliyor.

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)
          20:00

          Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)

          İstanbul sokaklarında bir başına kalan Ada çaresizce Nagehan'ı arayarak yardım istedi. Yusuf'un onu öylece bırakıp gitmeyeceğine inanan ve onu bulmak için elinden geleni yapan Ada, bir yandan da iş bulmaya çalıştı. Bu sırada Yusuf da Ada'ya ulaşmak, ona bir mesaj iletmek için elinden geleni yaptı fakat ikilinin kavuşması kolay olmadı.

        • Gel Hemşerim
          22:45

          Gel Hemşerim

          İsabet, aksiyon, oyun, büyük ödül ve hemşeriler bu yarışmada! Köy meydanında büyük eğlenceye, açık havada çekirdek çitlemeye, oynamaya, tüynemeye, memleketin her köşesinin tadını çıkarmaya, yarışmaya ve kazanmaya hazırsanız Gel Hemşerim, Show TV'de sizleri bekliyor! Gel Hemşerim kendi yaşadıkları çevrenin en meşhurlarını, doğdukları toprakların en sevilenlerini, muhabbetine doyum olmaz, insanlığından sual olunmaz gizli kahramanlarını memleketin dört bir yanından topluyor ve onlarla hem milli hem de tatlı dilli bir takım kuruyor. Gizli kahramanlar tam bir takım oyunu sergiliyor ve memleketin her köşesinden gelen hemşerilerine para kazandırmak için sunucuyla birlikte taş üstünde taş bırakmıyor! Gel Hemşerim'in 7. bölüm yarışmacıları Demet Eradan, Osman Can Çalışal ve Damla Özkan olacak.

        • Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          01:30

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        • Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          04:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)