Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:15

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel, "Pratik Bardak Kek tarifi, Pancarlı Kokoş Patates Salatası ve Sarma Kurabiye" tarifleri verirken, Güzellik Koçu Yaren Dursun ve Medikal Estetik Hekimi Dr. Soner Uyanık son dönemde adı sık duyulan güzellik uygulaması baby face kimler için uygundur, fazlalıklarından kurtulmak isteyenler için bölgesel incelmede nasıl bir işlem uygulanır, buz lazerle istenmeyen tüylerden tamamen kurtulmak mümkün mü sorularını yanıtlıyor. Diş Hekimi Tülay Akkol diş hassasiyeti konusunda bilgiler verirken, Girişimci ve Araştırmacı Balasu Dündaralp yanık, yara ve sönmeyen sivilcelerden kurtulmak mümkün müdür, kudret narının cildimize faydaları nelerdir, yanık, yara ve sivilceler için nasıl bir maske uygulanabilir sorularını yanıtlıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        • Zahide Yetiş'le
          09:45

          Zahide Yetiş'le

          Zahide Yetiş'le dopdolu içeriği, faydalı bilgileri, yüreğinize dokunacak hikayeleriyle hafta içi her gün Show TV'de izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Sağlıklı bir yaşamı hayatınızın bir parçası haline getirmenizi amaçlayan Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek konularla karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşıyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Psikolog Esra Ezmeci konuk olurken, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş insanlar neden gençleşmek ister, plastik cerrahların yaşlılığa bakış açıları nelerdir sorularını yanıtlıyor. Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Özer Kavalcıoğlu ise akıllı lens hakkında merak edilenleri anlatıyor.

        • Kuaförüm Sensin
          12:15

          Kuaförüm Sensin

          Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin Gözde Kansu'nun sunumu ve iddialı jüri üyeleri ile yaz boyu Show TV'de! Jüri koltuğuna oturan Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni, kırık fönün mucidi Adnan Serter ve makyöz Ayşegül Kartal'ın saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Berk Eren, makyöz Merve Karaman, model Dilge Basut'tan oluşan birinci takım, kuaför Sıla Coşar makyöz Mira Akkurt model Gülendam Güler'den oluşan ikinci takım, kuaför Hayat Bölükbaşı makyöz Özlem Kurt model Kıymet Nur Kurtbaş'tan oluşan Mine Başpınar'dan oluşan dördüncü takım 3 boyutlu saç modelleri ve ton sür ton makyaj yapmak yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        • Damat Bayıldı
          16:00

          Damat Bayıldı

          Yapımcılığını DNCC Medya'nın yaptığı, Onur Büyüktopçu'nun muhteşem sunumuyla Show TV'de ekrana gelen programda ünlü sunucu hem aile arasındaki dengeleri sağlamaya çalışacak, hem de yemekler yapılırken sorduğu sorularla yarışmacılara ter döktürecek! Haftanın 2. gününde Karadenizli Emine Hanım ve gelin adayı Elif var. Gelin ve kaynananın tatlı atışmaları izleyiciyi ekrana bağlayacak. Elif, diğer gelinler tarafından neden bu kadar eleştirilecek? Kayınvalideye "anne" denmeli mi tartışması ise güne damgasını vuracak. Damat ise bakalım kimin tarafını tutacak? Karadeniz'in yöresel yemekleri, eğlenceli şarkıları ve sürpriz konuklarıyla şahane bir bölümle evlerinize geliyoruz.

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Hababam Sınıfı 'Türk Filmi'
          20:00

          Hababam Sınıfı 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Tarık Akan, Münir Özkul, Adile Naşit, Halit Akçatepe gibi usta yer aldığı 1975 yapımı "Hababam Sınıfı" Salı akşamı Show TV'de! Öğrencilik hayatları haylazlık ve tembellik üzerine kurulu olan bir sınıf dolusu matrak öğrencinin, Özel Çamlıca Lisesi'nde yaşadığı yer yer eğlenceli, yer yer de dokunaklı öyküleri anlatan film, Hababam Sınıfı serisinin ilk filmidir. Keskin zekâları sayesinde tüm öğretmenlerini avuçlarında oynatıp okul düzeni ve eğitim sistemini alaşağı eden bu birbirinden renkli karakterdeki öğrenciler hem okulun hem de sinemamızın en yaramaz sınıfı olma özelliğinde. Ancak bu hükümdarlık okula atanan yeni müdür muavinin gelişiyle sarsıldığında, Hababam Sınıfı daha önce hiç karşılaşmadığı türden bir disiplin anlayışına ve zekaya sahip olan Mahmut Hoca tarafından unutulmaz derslere tabi tutulur. Hababam Sınıfı serisinin ilk filmi olan bu yapıt Rıfat Ilgaz'ın ölümsüz eseri Hababam Sınıfı romanından uyarlanmıştı.

        • Mutlu Aile Defteri 'Türk Filmi'
          21:45

          Mutlu Aile Defteri 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Nihat Durak'ın yaptığı, Binnur Kaya, Büşra Pekin, Tuncel Kurtiz, İlker Aksum ve Öner Erkan gibi usta yer aldığı 2013 yapımı "Mutlu Aile Defteri" Salı akşamı Show TV'de! Sert ve otoriter bir mizaca sahip Emekli Albay Yıldırım Taşyumruk günün birinde damdan düşer. Bu olay yıllar önce kendisinden koşa koşa kaçmış olan evlatlarını yeniden aynı çatı altında buluşturur. Yıldırım Bey artık daha güçlü, daha hızlı ve daha öfkelidir. Ve çocuklarının sakladığı sırları ortaya çıkarmakta kararlıdır. Çocukları ise yalanlarını sürdürmeye çalışırken her geçen gün daha da köşeye sıkışmaktadır.

        • Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)
          23:45

          Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)

        • Mutlu Aile Defteri 'Türk Filmi' (Tekrar)
          02:30

          Mutlu Aile Defteri 'Türk Filmi' (Tekrar)

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          04:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)