Maçka'da kaçak yapılaşmaya karşı mücadele devam ediyor
Trabzon'un Maçka ilçesinde kaçak yapılaşmaya yönelik yürütülen çalışmalar sürüyor.
Trabzon'un Maçka ilçesinde kaçak yapılaşmaya yönelik yürütülen çalışmalar sürüyor.
Maçka Belediyesi Fen İşleri ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerince, izinsiz inşa edilen yapıların yıkım işlemleri gerçekleştirildi.
Belediye Başkanı Koray Koçhan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, doğaya ve şehir planlamasına zarar veren izinsiz yapılaşmalara kesinlikle müsaade edilmeyeceğini söyledi.
İzinsiz yapıların yıkım sürecinin kararlılıkla devam ettiğini belirten Koçhan, "Bundan sonra da denetimler daha sıkı şekilde sürdürülecek. Doğamızı ve yaylalarımızı korumak hepimizin sorumluluğudur." dedi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Trabzon
Nöbetçi Eczaneler