Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TDK Nasıl Yazılır? Plancı Nasıl Yazılır? TDK ile Plancı Doğru Yazılışı Nedir?

        Türkçe, kelime sayısı açısından en zengin dillerin başında gelir. Türkçede bu kadar çok kelime yer alırken bu kelimelerin doğru yazımları da zaman zaman karıştırılan bir konu olarak öne çıkmaktadır. Zira, bazı bitişik sanılan kelimeler ayrı; bazı ayrı sanılan kelimeler ise bitişik yazılmaktadır. Durum böyle olunca, kelimelerin doğru kullanımını hakkında bilgi sahibi olmak da önem arz eder.

        PLANCI NASIL YAZILIR?

        Kelime, yani sözcük açısından oldukça zengin bir dil olan Türkçede, birçok bitişik ya da ayrı yazılan kelime bulunur. Plancı kelimesinin doğru yazımı da bu noktada merak edilmektedir. Peki, Plancı nasıl yazılır? İşte, Plancı kelimesinin doğru yazımı ile ilgili detaylar…

        PLANCI DOĞRU YAZILIŞI

        plancı

        PLANCI KELİMESİNİN ANLAMI

        Planlama, insanlık tarihinin başlangıcından beri mevcut olan ve insanların daha etkin ve verimli şekilde çalışmalarını sağlamak için kullandıkları bir stratejidir. Planlama, özellikle verimli bir şekilde çalışmayı sağlamak için üretimin, üretimin ve kalitenin artırılması için doğru stratejileri belirlemek için büyük önem taşımaktadır. Planlama, insanların işlerini daha verimli hale getirmeleri için gerçekleştirdikleri bir çabayı temsil etmektedir.

        CÜMLE İÇERİSİNDE KULLANIM ÖRNEĞİ

        Plancılar, ayrıca organizasyonun üretkenliğinin artırılmasına yardımcı olmak için planlama stratejileri geliştirirler.

        YANLIŞ YAZIM ÖRNEKLERİ

        • pilancı
        Yazı Boyutu
        Habertürk Anasayfa