Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2014-2015 sezonu yarın ve 17 Eylül Çarşamba günü oynanacak maçlarla başlarken, bu kupanın en çok forma giyen ve en çok gol atan futbolcu unvanlarını elinde bulunduran İspanyol Raul Gonzalez'in rekorları da el değiştirmeye aday.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde en çok gol atan ve en çok forma giyen futbolcu olan Raul'un rekorlarına Real Madridli Cristiano Ronaldo, Barcelonalı Lionel Messi ve Xavi Hernandez göz dikti

Real Madrid ve Schalke 04 formalarıyla bu ligde 142 maça çıkıp en çok forma giyen futbolcu olan Raul, bu unvanını vatandaşı Xavi Hernandez'e kaptıracak gibi gözüküyor. 141 maçla Manchester United'da geçen sezon futbolu bırakan emektar oyuncu Ryan Giggs ile birlikte ikinci sırada yer alan Xavi, bir maçta forma giymesi durumunda rekoru egale edecek, 2 karşılaşmaya çıkması halinde ise yeni rekorun sahibi olacak.

MESSİ VE RONALDO'NUN GOL YARIŞI

1992-93 sezonundan itibaren UEFA Şampiyonlar Ligi adı altında oynanmaya başlayan organizasyonda en çok gol atan futbolcu olan Raul Gonzales'in iki güçlü rakibi bulunuyor.

Dünya futbolunun en önemli iki yıldızı Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi, bu sezon Raul'un rekoruna göz dikti.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ