Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Galatasaray Dursun Özbek toplantı sonrası NTVSPOR canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Dursun Özbek'in açıklamaları şu şekilde;

"Daha evvel biz daha önce geçmiş yıllarla ilgili bilgileri aktarmak için gelmiştik. Buradaki hakimler kuruluna tekrar bilgi verdik. Neden bunlar oluştu ne yapılması gerekiyor diye. Burada Galatasaray'n savunması son derece net görüşler üzerinde duruyor., Hakimler kurulunun vereceği bir karar bu.

Burada iki etap olduğunu dikkatlerden kaçırmayalım. Galatasaray'ın çok önemli bir marka olduğu vurgulandı. Bütün bu ortaya koyduğumuz düşünceleri yorumlayacaklarını düşünüyorum. Bir hafta içerisinde karar verecekler. Buradan olayı CAS'a taşımak mümkün ama umarım buna gerek kalmaz.

"HENÜZ CEZA KESİN DEĞİL"

1 yıllık ceza aldığımız henüz doğru değil. Buraya geliş sebebimiz bu. Galatasaray'ın ceza almaması gerektiğini anlattık. Durumumuz Galatasaray'ın ceza almamasını gerektiriyor. İki tarafın da birbirini anladığı bir toplantı gerçekleşti. İyi bir netice bekliyoruz.

"BİZ BURADAN CEZA ALIRSAK, CAS'A GİDERİZ"

Biz buraya geçmiş yıllarla ilgili son dderece güzel bilgiler verdik ve ne yapılması gerektiğini anlattık. Hakimler Kurulu bir karar varecek. Bu kararı CAS'a götüme şansımız da var. Galatasaray'ın çok önemli bir marka olduğu vurgulandı. Bir hafta içerisinde karar verecekler. Dediğim gibi olayı CAS'a taşımak mümkün ama inşallah gerek kalmaz.

Son derece ilgiyle dinlediler. Tek bilek tek yürek kampanyasını da anlattık. Hepimizin bileğinde vardı zaten. Galatasaray'ın mali durumunun başa baş gelmesi konusunda kendilerini çok detaylı bilgilendirdik.

'BİR HAFTA İÇERİSİNDE'

Karar bir hafta içerisinde belli olacak. Henüz ceza almadık. Buraya gelmemizin sebebi UEFA'yı ceza almamamız konusunda ikna etmeye çalışmak.

KAP'A BİLDİRİLDİ

Galatasaray Kulübü, UEFA'ya yapılan savunmayı KAP'a bildirdi. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamada, "19 Ocak 2016 tarihinde yaptığımız açıklamada UEFA'nın, 18 Ocak 2016 akşamı resmi sitesinden duyurduğu açıklamayla Galatasaray Sportif A.Ş.'nin mali durumunun UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu (UEFA CFCB) Araştırma Komisyonu (Investigatory Chamber) tarafından incelenmesi sonucunda, şirketimizin belirlenen başa baş kriterlerine uymadığı, bu nedenle ceza verilmesi istemiyle bir üst makam niteliğindeki CFCB Adjudicatory Chamber (Finansal Kontrol Kurulu Yargı Komisyonu)'na sevk edildiği belirtilmiş idi. Bu kapsamda UEFA'nın Nyon'daki merkezinde 23 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşen duruşmaya şirketimizin yetkilileri ve avukatlarımız katılmış olup duruşma neticesi tarafımıza bildirildiğinde kamuoyuyla paylaşılacaktır" denildi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ