Mirel Josa: Beşiktaş'ın Türkiye'de şampiyon olmasını dilerim
Skenderbeu Teknik Direktörü Mirel Josa, "Eğer beraberlik golü gelmiş olsaydı, maç farklı bir kimliğe bürünecekti. Doğal olarak da Beşiktaş favoriydi. Beşiktaş'ın Türkiye'de şampiyon olmasını dilerim" dedi
ABONE OLUEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. maçında Beşiktaş, Arnavutluk ekibi Skenderbeu'yu 2-0'lık skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Arnavutluk ekibinin Teknik Direktörü Mirel Josa müsabakayı değerlendirdi.
"ÇOK İYİ BİR SONUÇ ALABİLİRDİK"
Mirel Josa, Beşiktaş'ı almış olduğu galibiyetten dolayı tebrik ettiklerini belirterek, "İki kere kalemizde atak görebildik. Bir kere geriye pas sebebiyle, bir kere de Beşiktaş'ın ayağından. İkinci ise gelen golden maalesef kendi defansif önlemleri almadığımız için geldi. Hem Salihi, hem Olayinka hem de Latifi'yle sağ kanattan yüklenip çok iyi bir sonuç alabilirdik. Beşiktaş ikinci yarıda müdafaa açısından daha dikkatli olması gerekiyordu. Daha fazla atak oynayan takım da bizim olmamız gerekiyordu. Biz forvet hattındaki yaptığımız atakları daha iyi organize edip, defansımızın da kanat oyuncuları daha dikkatli olması gerekiyordu" diye konuştu.