Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trendyol 1. Lig ekiplerinden Sivasspor'da, yeni sezon hazırlıkları devam ediyor.


        Kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Osman Zeki Korkmaz yönetiminde yapılan antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Oyuncular, atletik koşu ve oyunlarla çalışmayı tamamladı.

        Bu antrenmanla kampın Sivas etabını tamamlayan kırmızı-beyazlılar, ikinci etap kamp çalışmaları için Bolu'ya giderek hazırlıklarına burada devam edecek.

        Futbolcular, 2 günlük iznin ardından 17 Temmuz Perşembe günü Bolu'da ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacak. 27 Temmuz Pazar gününe kadar devam edecek ikinci etap kamp programı kapsamında Sivasspor, antrenman programının yanı sıra 3 hazırlık maçı oynayacak.

        Kırmızı-beyazlılar, 30 Temmuz Çarşamba günü yeniden Sivas'ta toplanarak sezon öncesi hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürecek.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
        Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa