Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ulaş İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Bünyamin Karacalar görevine başladı.

        Karacalar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ulaş'ın geleceği olan çocukların en iyi şekilde yetişmesi için var gücüyle çalışacağını söyledi.

        Kendisinden önce görev yapan meslektaşlarına teşekkür eden Karacalar, "Onların emeklerini bir bayrak olarak görüyor ve bu bayrağı daha da yukarılara taşımak için azimle çalışacağıma söz veriyorum." dedi.

        İlçede kurumlarla işbirliği yapacağını aktaran Karacalar, şunları kaydetti:

        "Amacımız milli ve manevi değerlerle donanmış, çağın gereklerine uygun bilgi ve becerilerle yetişmiş nesillerin yetişmesine katkı sunmaktır. Bu yolda tüm paydaşlarımızla birlikte hareket ederek Ulaş'ın eğitim kalitesini daha ileriye taşıyacağımıza yürekten inanıyorum. Bu önemli görevde bana güvenen ve destek veren herkese en içten teşekkürlerimi sunuyorum."

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
        Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa