Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas’ın Gürün ilçesinde Tarihi Ulu Cami restorasyonu için bağış gecesi düzenlendi.

        Türkiye Kültür Varlıkları Envanteri’nde yer alan ve 6 Şubat 2023 depreminde hasar görerek ibadete kapatılan tarihi Ulu Cami’nin restorasyonu için bağış gecesi düzenlendi. Asef Çoban Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe: Gürün Kaymakamı Selami Alper Özkan, Belediye Başkanı Nami Çiftçi, Gürün Ulu Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Erkan Bozkuş, kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile ilçe esnafları katıldı.

        Gecede konuşan Başkan Çiftçi, Cami restorasyonunda tüm imkânlarını seferber eden Gürün esnafına teşekkür etti. Başkan Çifçi salonun yeterli olmamasından dolayı tüm esnaf ve vatandaşların davet edilemediğini ifade ederek yardımda bulunacak esnaf ve vatandaşların ilgili hesap numaraları üzerinden bağış yapabileceğini sözlerine ekledi. Gecenin sonunda Ulu Cami restorasyonu için 7,5 milyon TL bağış toplandı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
        Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa