Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şırnak ve bölgede etkisini gösteren kar yağışı ve olumsuz hava şartları hayatı olumsuz yönde etkilerken yolların ulaşıma kapanmasına ve uçak seferlerinin iptal edilmesine de sebep oldu.

        Şırnak’ta dört günden bu yana etkili olan kar yağışı nedeni ile Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı da uçuşlara kapatıldı. Havalimanı ekipleri yeni yıla pistte kar temizliği yaparak girerken bugün havalimanına gerçekleşmesi beklenen AnkaraŞırnak, Sabiha GökçenŞırnak, İstanbulŞırnak ve Ankara Şırnak uçak seferleri karşılıklı olarak iptal edildi.

        Ayrıca Şırnak Havalimanı Müdürlüğü bünyesinde Meteorolojik Acil Durum Komitesi tarafından gerçekleştirilen toplantıda yapılan meteorolojik durum değerlendirmesine göre alınan karar neticesinde havalimanının bugün saat 12.00 ye kadar tüm uçuşlara kapalı olacağı açıklanırken havalimanındaki kar temizleme çalışmaları ise hummalı bir şekilde devam ediyor.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şırnak İlçeleri
        Tüm Şırnak Haberleri
        Şırnak

        Şırnak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa