Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Nijerya'da Osimhen krizini federasyon çözdü! - Galatasaray Haberleri

        Nijerya’nın Afrika Uluslar Kupası’nda Mozambik’i 4-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldiği karşılaşmada, Victor Osimhen ile Ademola Lookman arasında yaşanan tartışma maçın önüne geçti. Mücadelenin ardından ise Lookman’ın, takım arkadaşının gönlünü aldığı öğrenildi.

        Karşılaşmanın 63. dakikasında Atalanta forması giyen Lookman’ın müsait bir pozisyonda fırsatı değerlendirememesi üzerine, Galatasaray’ın golcüsü Osimhen’in takım arkadaşına sert şekilde tepki gösterdiği belirtildi. Osimhen’in parmağını uzatarak pidgin dilinde "No try am again" (Bunu bir daha deneme) dediği aktarıldı.

        Yaşananların ardından oyundan çıkmak istediği öne sürülen Osimhen, 68. dakikada Moses Simon’un oyuna girmesiyle sahayı terk etti. Bu sırada tribünlerden yuhalama sesleri yükseldi.

        FEDERASYON DEVREYE GİRDİ, OSIMHEN SAKİNLEŞTİ

        Nijerya basınında yer alan haberlere göre, Osimhen’in öfkeyle akreditasyon kartını yere attığı ve milli takımla işinin bittiğini, Türkiye’ye dönmek istediğini dile getirdiği iddia edildi. Ancak daha sonra Nijerya Futbol Federasyonu yetkililerinin devreye girerek oyuncuyu sakinleştirdiği belirtildi.

        LOOKMAN: VICTOR BİZİM BİR NUMARAMIZ

        Maç sonu konuşan Lookman ise tansiyonu düşüren açıklamalar yaptı: "Victor bizim bir numaramız. Üst düzey bir forvet ve bizim için çok önemli. Böyle anlar yaşanabilir ama bu durum birlikteliğimizi bozmaz. Bu sadece futbol."

        ÖNERİLEN VİDEO

        Ana Haber Bülteni - 3 Ocak 2026 (Maduro ABD'ye Nasıl Götürüldü?)

        ABD'nin ''Maduro Operasyonu'' kodları. ABD Maduro'yu nasıl kaçırdı? Trump'ın Venezuela hesabı ne? Venezuela artık ABD toprağı mı? Ana Haber Bülteni'ni Serap Belet sundu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa