Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sertab Erener'den seksi pozlar - Magazin haberleri
        • 1

          Vücudunun formunu yüzmeye borçlu olduğunu belirten Sertab, 'Kondüsyon önemli'notuyla bir de yüzme videosu paylaştı. Sertab Erener'in su sıçratmadan sesizce yüzdüğü havuz şovu beğeni yağmuruna tutuldu

        • 2

          Sertab Erener, sözlerini Can Bonomo’nun yazdığı ve sayısız Grammy adaylığı bulunan Joel Hamilton’ın mix’lediği yeni şarkısı ‘Bastırın Kızlar’ın ardından, yaz turnesine çıkıyor.

        • 3

          'Sertab'ın Müzikali' ile ses getiren Sertab Erener, İstanbul'daki Harbiye konserlerinin ardından Türkiye'nin diğer bölgelerindeki hayranlarıyla buluşuyor.

        • 4

          'Sertab'ın Müzikali' ile Harbiye konserlerini tamamlayan son olarak ise Uniq'i sallayan Sertab Erener turneye hazırlanıyor. Müzik dünyasındaki 25. yılını geride bırakan 53 yaşındaki sanatçı eski ve yeni tüm şarkılarını seslendireceği konserlerde Ağustos ayı boyunca turnede olacak.

        • 5


          Sertab Erener; sözlerini Can Bonomo'nun yazdığı, müziğini Ersel Serdarlı'nın yaptığı, prodüktörlüğünü Emre Kula'nın üstlendiği, geri vokallerini Özge Fışkın ve Gaye Biçer'in yaptığı ve sayısız Grammy adaylığı bulunan Joel Hamilton'un mix'lediği yepyeni şarkısı 'Bastırın Kızlar'ı sevenleriyle buluşturmuştu.

          TURNE TAKVİMİ
          7 Ağustos Ayvalık
          9 Ağustos Altınoluk
          10 Ağustos Çeşme
          12 Ağustos Bodrum
          21 Ağustos Datça
          23 Ağustos Marmaris
          24 Ağustos Kuşadası



        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa