Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sera Tokdemir ve Gökhan Göz aşk yaşıyor: Bir ömrün daha olsa seni daha erken bulmak için dünyayı yakardım
        • 1

          Gülşah Saraçoğlu ve Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler ile aşk yaşayan bir Gökhan Göz, gönlünü şimdi de Sera Tokdemir'e kaptırdı.

          2021'de evlilik kararı alan çiftten Gülşah Saraçoğlu, Gökhan Göz ile dördüncü kez ayrıldıklarını duyurmuştu. "Konuşursam insan içine çıkamazlar" diyen Saraçoğlu, ayrılık nedeninin 'yasak aşk' olduğunu itiraf etmişti. Açıklamada geçen kişinin Berdan Mardini'nin o günlerde boşanma arifesinde olduğu eşi Fatoş Yelliler olduğu öne sürülmüştü.

        • 2

          "BOŞANMA ARİFESİNDEYKEN TANIŞTIK"

          Fatoş Yelliler, hakkında çıkan haberlerin ardından, "Ben Berdan Mardini ile boşanma arifesindeyken Gökhan Bey ile tanışmıştım, kendisinin bundan haberi yoktu ve bu sebeplerden dolayı kendisi ailesiyle çok büyük sorunlar yaşadı" açıklamasını yaparak, özür dilemişti.

        • 3

          "MEZHEPSİZ" DEMİŞTİ

          Gökhan Göz, Fatoş Yelliler'in bu sözlerinin ardından, "Özrünü kabul etmiyorum. Hakkımı da helal etmiyorum. Fatoş Yelliler’i destekleyen her kadın da onun gibi mezhepsizdir" şeklinde sert konuşmuştu.

        • 4

          Açıklamasının ardından kısa bir süre sonra Gülşah Saraçoğlu ile beşinci kez barışan ve çok geçmeden birlikteliklerine bir kez daha son veren Gökhan Göz, sosyal medya hesabından Fatoş Yelliler ile yeniden barışmış, ilişkiye başlamıştı. Ancak ikilinin birlikteliği uzun sürmemiş ve ayrılmıştı.

        • 5

          SERA TOKDEMİR İLE AŞK YAŞIYOR

          Gökhan Göz'ün bu kez de gönlünü oyuncu Sera Tokdemir'e kaptırdığı ortaya çıktı. İkili, birlikteliklerini sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla duyurdu.

        • 6

          "GÖKLERDEN GELEN BİR KARAR TÖVBENİ BOZAR"

          Sera Tokdemir, Gökhan Göz ile çekilen fotoğraflarını "Göklerden gelen bir karar tövbeni, sözünü bozar. Bozdu" notuyla yayınladı.

        • 7

          Gökhan Göz de sevgilisi Sera Tokdemir'e "Bir ömrüm daha olsa, seni daha erken bulmak için Roma'yı değil dünyayı yakardım" sözleriyle seslendi.

        • 8

          GÖKSEL GENCER İLE EVLİYDİ

          Öte yandan Sera Tokdemir, 2003'te Beşiktaş'ın eski kalecisi Göksel Gencer ile nikâh masasına oturmuştu. 2009'da boşanan ikilinin Boran adında bir oğlu bulunuyor. Gencer, 2019'da geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayata veda etmişti.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa