Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ali LEYLAK/ ŞANLIURFA, (DHA)ŞANLIURFA'nın Bozova ilçesinde traktörle fıstık bahçesine giden 2 kardeş, husumetli olduğu akrabaları tarafından uzun namlulu silahlarla saldırıya uğradı. Cep telefonu ile kaydedilen görüntülerde kendilerini mermilerden korumaya çalışan kardeşlerden Fevzi Yıldırım, kolundan yaralandı.

        Olay, Bozova ilçesine bağlı kırsal Denizbacı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kardeşler Fevzi ve Bülent Yıldırım, fıstık hasadı için traktörle gittikleri bahçede ellerinde silah olan husumetli kuzenlerinin taciz ateşine maruz kaldı. Silahlı saldırıda Bülent Yıldırım traktörün römorkuna yatarak mermilerden korunmaya çalışırken, sürücü koltuğundaki Fevzi Yıldırım ise traktörden atladığı sırada kolundan vuruldu.

        Yaşanan olay anı ise cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde; uzun namlulu silahlardan çıkan mermilerin traktör ile römorka isabet etmesi yer aldı. Kısa sürede olay yerine gelen jandarma ekipleri olaya müdahale ederken, kaçan saldırganlardan birinin, Yıldırım ailesinin yaşadığı evine de ateş açıp kaçtığı öğrenildi. Olayda yaralanan Fevzi Yıldırım, Bozova Devlet Hastanesinde tedavisi yapılarak, taburcu oldu. Jandarma, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Şanlıurfa Ali LEYLAK

        2022-09-14 20:39:47

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa