Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa Valiliği, kar yağışı, tipi ve donun etkisini artırması nedeniyle Diyarbakır ve Mardin kara yollarının tır ve kamyonların geçişine kapatıldığını bildirdi.

        Valilikten yapılan açıklamada, kentin doğu ve güneydoğu yönündeki ulaşımın sağlandığı güzergahlarda olumsuz hava koşullarının etkisini sürdürdüğü belirtildi.

        Ulaşım güvenliği gerekçesiyle bazı yollarda ağır tonajlı araçların geçişinin kapatıldığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

        "Şanlıurfa-Mardin, Şanlıurfa-Diyarbakır kara yollarında tedbir amaçlı olarak ikinci bir duyuruya kadar tır ve kamyonların trafikte bulunmasına izin verilmeyecektir. Bu araçlar Şanlıurfa-Mardin yolunda Mardin istikametinde 12. kilometrede, Şanlıurfa-Diyarbakır yolunda ise Diyarbakır istikametindeki 12. kilometrede bulunan akaryakıt istasyonundaki depolama alanlarında bekletilecektir."

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
        Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa