Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da yaşanan selin ardından temizlik ve altyapı çalışmaları sürüyor.

        Kentte 15 Mart'ta şiddetli sağanağın ardından taşan Karakoyun Deresi'nin neden olduğu selden etkilenen Mance ve Karakoyunlu mahallelerinde yürütülen temizlik çalışmaları, bazı noktalarda devam ediyor.

        Belediye ekipleri, sel nedeniyle deforme olan sokaklardaki parkeleri sökerken, bir yandan da kapanan kanalizasyonları açma çalışması yürütülüyor.

        Sel nedeniyle ev ve iş yerleri zarar gören vatandaşlar ise temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

        İş yerindeki televizyonların sel sularının altında kalmasının ardından kurtardıkları malzemeleri evinin önünde eşi ve çocuklarının yardımıyla yıkayarak bazı kullanılabilecek parçaları sökmeye çalışan televizyon tamircisi Aziz Sino, "Televizyondaki parçaları söküyoruz, kurtarabileceklerimizi sonradan değerlendireceğiz." dedi.

        Aracı sel nedeniyle sürüklenen ve içerisi su dolan Yusuf Yaşar ise "Arabamız 100 metre ileriye sürüklenmişti, arabayı getirdik evin önüne kendi imkanlarımızla temizliyoruz. Babam hamaldı, bu arabayı alana kadar çok zorluk çekti. Mağdur olduk." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa