Şanlıurfa'da gümrük kaçağı ürün ele geçirildi: 37 şüpheliye adli işlem yapıldı
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, gümrük kaçağı sigara, alkol ve çay ele geçirildi, 37 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.
İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, tütün ve alkol kaçakçılığıyla mücadele kapsamında Viranşehir ilçesinde operasyon düzenlendi. İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarda 7 bin 480 adet gümrük kaçağı sigara, 33 litre gümrük kaçağı alkol, 50 kilogram gümrük kaçağı çay ile 31 adet çeşitli gümrük kaçağı eşya ele geçirildi.
Olayla bağlantılı olduğu tespit edilen 37 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Şanlıurfa
Nöbetçi Eczaneler