Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ali LEYLAKÖmer ŞULUL/ŞANLIURFA, (DHA)ŞANLIURFA´da okuldan çıktıktan sonra kendilerinden haber alınamayan, yapılan çalışmada kanala düştükleri ortaya çıkan 2 arkadaştan Mehmet Fırat Tunç'un (14) da 5 gün sonra cansız bedenine ulaşıldı. Tunç´un arkadaşı Ahmet Serhat Kurt´un (14) önceki gün aynı kanalda cesedi bulunmuştu.

        Şanlıurfa´da 5 Mayıs günü Zeytin Dalı Kampüsü Necmettin Erbakan Anadolu Lisesi öğrencisi Ahmet Serhat Kurt ile Mehmet Fırat Tunç, okuldan çıktıktan sonra eve dönmedi. Çocuklarına ulaşamayan aileler, polise kayıp ihbarında bulundu. Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, kayıp öğrencilerin okulda başka bir arkadaşlarıyla görüldüğünü belirledi. Bu çocukların ifadelerine başvuran polis, Ahmet Serhat Kurt ile Mehmet Fırat Tunç´un kanala düştüğünü, korktukları için kimseye söylemediklerini saptadı. Bölgeye giden ekipler, kanalın suyunu kesti. Su seviyesi indikten sonra kanala giren dalgıç polisler, çalışma başlattı. Yapılan aramada önceki gün Ahmet Serhat Kurt'un cesedine ulaşıldı.

        Aramalarını sürdüren ekipler, bu sabah saatlerinde de kırsal Kepirli Mahallesi'nde sulama kanalında Mehmet Fırat Tunç'un cansız bedenine ulaştı. Tunç'un cesedi, otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu´nun morguna kaldırıldı.DHA-Güvenlik Türkiye-Şanlıurfa Ali LEYLAK-Ömer ŞULUL

        2023-05-10 14:48:57

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa