Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÜVENLİK KORUCULARI SEL TEMİZLİĞİNDE

        Şanlıurfa´da etkili olan sağanak yağışıyla birlikte 4 derenin taşması sonucu yaşanan sel felaketinde kırsalda görev yapan güvenlik korucuları, suların çekilmesiyle biriken çamurları temizleyerek selzedelere yardımcı oldu. 

        OKULLAR YİNE TATİL

        Sel felâketi nedeniyle 2 gündür okulların tatil edildiği kentte yarın da eğitime ara verildiği duyuruldu. Valilikten yapılan açıklamada, "Şiddetli sağanak yağışın beraberinde getirdiği olumsuzluklar sebebiyle ilimizdeki tüm okul kademelerinde eğitim öğretime 17.03.2023 tarihinde 1 gün ara verilmiştir. Kamu kurumlarındaki hamile/engelli/kronik rahatsızlığı olan kamu görevlilerimiz de idari izinli sayılacaktır" denildi.

        SELİN GELİŞİ KAMERALARA YANSIDI

        Şanlıurfa´da 14 kişinin hayatını kaybettiği sel felaketinde taşkın sularının gelişi, Abide Kavşağında bulunan bir otelin güvenlik kamerası tarafından kaydetti. Görüntülerde Abide Kavşağında ilerleyen araçların derelerin taşması sonucu taşkın halinde gelen suların altında kalması yer aldı. Halen kayıp 2 kişinin arama çalışmasının sürdüğü Abide Kavşağında suyun tahliye edilmesi için çalışmalar sürdürülüyor. (DHA) DHA-Genel Türkiye-Şanlıurfa Ali LEYLAK-Ömer ŞULUL

        2023-03-16 19:46:37

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa