Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun'un Alaçam ve İlkadım ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda kaçak tütün, ruhsatsız silah ve uyuşturucu ele geçirildi.

        ​Samsun İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılık ve uyuşturucu ile mücadele kapsamında Alaçam ilçesinde bir kişinin iş yerinde kaçak tütün ürünleri sattığı bilgisine ulaştı.

        Belirlenen adreste yapılan aramada 5 bin 800 boş makaron ile 5,5 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi.

        ​İlkadım ilçesinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmada ise bir zanlının ikametinde arama yapıldı.

        Aramada 47 sentetik ecza hapı, 3 ruhsatsız av tüfeği ve 3 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

        ​Operasyonlarda 2 zanlı gözaltına alındı.



        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
        Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa