Tütün operasyonunda iş yeri ve depoya baskın
Samsun’un Bafra ilçesinde düzenlenen kaçak tütün operasyonunda 177 bin 600 adet kaçak makaron, 2 bin 400 adet doldurulmuş makaron sigara ve tütün ele geçirildi.
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında Bafra ilçesinde bir iş yeri ve depoya yönelik arama gerçekleştirildi. Yapılan aramalarda 177 bin 600 adet kaçak makaron, 2 bin 400 adet doldurulmuş makaron sigara ve 20 kilogram kaçak tütün ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan 1 şahıs hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Samsun
Nöbetçi Eczaneler