Sakaryaspor'un yeni başkanı Enes Zengin oldu
SAKARYASPOR'un olağanüstü seçimli genel kongresinde kulübün yeni başkanı Enes Zengin oldu.
SAKARYASPOR’un olağanüstü seçimli genel kongresinde kulübün yeni başkanı Enes Zengin oldu.
Sakaryaspor’da 19 Aralık 2025 tarihinde yapılması planlanan Olağanüstü seçimli genel kurul, aday çıkmaması ve yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle bugüne ertelendi. Ertelenen kongre öncesinde Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın, Sakaryaspor Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (SBBSK) Başkanı Enes Zengin ile yaptığı görüşmenin ardından Zengin’in adaylığı kamuoyuna açıklandı.
Bugün gerçekleştirilen Olağanüstü seçimli genel kurulda tek aday olarak seçime giren Enes Zengin, delegelerin oylarıyla Sakaryaspor’un 47’nci başkanı oldu.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Sakarya
Nöbetçi Eczaneler