Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Sakal Kesmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Sakal Tıraşı Olmak Anlamı Nedir?

        Rüyada Sakal Kesmek

        Rüyada sakal kesmek, rüya sahibi için olumsuz bir anlam taşır. Bazı rüya alimlerine göre bu rüya, kişinin harcamaları ile ilişkilendirilir. Kişinin gereksiz harcamalar yaptığı, bu yüzden maddi açıdan sıkıntıya düştüğü ya da düşeceği yorumu yapılmaktadır. Rüya sahibi için uyarıcı bir rüyadır. Rüyada sakal kesmek ile sakalını kesmek arasında fark vardır. Rüyada sakalını kesmek, kişinin sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder. Akabinde rüya sahibinin maddi ve manevi açıdan güç elde edeceğini, müjdeli haberlerin kapıda olduğunu ve rüya sahibinin sürprizler ile karşılaşacağını işaret eder. Diğer yandan bu rüya, bazı kişiler için mevki ve makam sahibi olmaya delalettir. Olumlu gelişmeler yaşanacak ve kişi stresten uzak bir yaşam sürecektir.

        REKLAM

        Rüyada Sakal Tıraşı Olmak

        Rüyada sakal tıraşı olmak hem olumlu hem de uyarıcı bir rüyadır. Şöyle ki rüya sahibinin hayatı yolunda gitse de tedbirli olması gereken bir döneme gireceğini simgeler. Rüya sahibinin önemli kararlar almak zorunda kalacağı, bu karardan doğan riskleri göz ardı etmemesi gerektiği, rüya tabircilerinin ortak yorumları arasındadır. Diğer yandan bazı kişiler için bu rüya, kişinin çevresine yaptığı iyiliklerin karşılığını bulamadığına, bu nedenle güveninin sarsılacağına delalet eder. Rüyada sakalını kestiğini görmek ile aynı anlama sahiptir.

        Rüyada Sakal Görmek

        Rüyada görülen sakal, hayırlı rüyalar arasındadır. Buna göre rüyada sakal görmek hem uzun bir ömür hem de rahat bir yaşam demektir. Rüya sahibinin bereketinin hiçbir zaman eksilmeyeceğine ve bu sayede maddi açıdan herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalettir. Sakalın uzunluğu ise hane içindeki kişiler ile yaşanacak hayatın uzunluğu ile doğru orantılıdır. Sakal ne kadar uzun ise kişinin ailesi ile geçireceği hayat o kadar uzun olur. Hayırlı ve güzel rüyalardan biridir.

        Rüyada Sakalın Kesilmesi

        Rüyada sakalın kesilmesi bir yandan hayırlı bir evlilik, diğer yandan iş hayatında güzel gelişmeler ile nitelendirilir. Kişinin gördüğü rüyanın tamamına göre yorumlanır. Rüya tabircilerinin bu konuda bildirdiği ilk yorum, kişinin mutlu bir evliliğe adım atacağına işarettir. Evli kimseler için evliliğin yolunda gideceğine, diğer yandan bazı kişiler için yüksek kazanca delalet bir rüyadır. Ayrıca iş hayatında başarı elde eden kişiler için büyük bir saygınlığın da beraberinde geleceğinin bir işareti olarak kabul edilir.

        Rüyada Sakalının Çıktığını Görmek

        Rüyada sakalının çıktığını görmek; rüya sahibi için başarı, bolluk, bereket ve hayırlı haberler anlamına gelmektedir. Rüyasında sakalının çıktığını gören kişinin iş hayatında hiç beklemediği bir başarı elde edeceğine, bu sayede iyi bir kazancının olacağına, ayrıca kişinin farklı bir kazanç kapısına daha sahip olacağına delalet eder. Kişi hem maddi hem de manevi açıdan istediği seviyeye gelir. Bu rüya bazı kişiler için daha büyük bir mevki ve mertebe demektir. Kişi, iş hayatında gösterdiği çabanın karşılığını en hayırlı şekilde alacaktır.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Gülçin Bereket
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa