Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Özel İçerikler Serdar Ali Çelikler Bruno ve Talisca'ya karşı Zajc yeter!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Dursun Özbek büyük ihtimalle cumartesi günü Florya yetkisini alacak. Sonra hafta içi daha önce anlaştığı Vedat Aşçı'ya gidip onunla kontratı imzalayacak. Paranın bir kısmını alacak. Sonra o parayla Bankalar Birliği borcunu kapatacak. Eğer o borcu kapatırsa, hem oyuncu satışı hem de alışı konusunda eli tam anlamıyla rahatlayacak. 2-8 ve 10 numara transferleri için bütçesini rahat rahat ayarlayacak. Sonra Bruno Fernandes için ManU'ya teklif yapacak. Alır alamaz, ManU satmaz başka ama bu seviyede 1 oyuncu ya 8'e ya 10'a almayı deneyecek.

        Hüseyin Yücel, Rafa Silva transferi ile gelen havayı gördü. 3 yıllık maliyeti 33 milyon Euro olan bu klas oyuncu, Beşiktaş'a hava getirdi. Şimdi aynı Beşiktaş yönetimi bir de Talisca'nın peşinde. Talisca'yı da aldıktan sonra santrfor arkasındaki 3'lü'nün en az 2'sinin tam anlamıyla skorer olacağı bir yapı oluşacağını biliyorlar. Akabinde orta saha, sol bek ve santrfor hamleleri gelecek.

        Fenerbahçe'de ise haberler şöyle:

        • "Mourinho Szymanski'ye bayılıyor..."

        • "Mourinho en çok Zajc'ı beğendi..."

        • "Mourinho 6 numara şart değil dedi..."

        • "Mourinho, Batshuayi'nin kaybını önemsemedi..."

        • "El Kaabi ile görüşmeler sürüyor..."

        • "Bizim zaten çok iyi bir kadromuz var. Bir iki takviye yeter..."

        ☆☆

        Bruno Fernandes seviyesi oyuncular bakan bir rakibe, Rafa Silva yetmez, bir de Talisca olsun diyen bir başka rakibe karşı 'Kadro zaten iyi. Mou da Zajc'a bayıldı.. Fazla takviyeye gerek yok' mantığı ile devam ediyorlar... Ne kadar devam edebilecekler hep birlikte göreceğiz.