Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUŞ’ta gece boyunca etkili olan sağanak nedeniyle Sungu beldesinde bazı ev ve ahırları su bastı.

        Kentte gece saatlerinde başlayıp sabaha kadar etkili olan sağanak, Sungu beldesinde su baskınlarına neden oldu. Sağanak sonrası bazı ev ve ahırları su bastı. Beldede bazı vatandaşlar kendi imkanlarıyla su tahliyesi yapmaya çalıştı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, su baskını yaşanan noktalarda çalışma başlattı.

        Yağışın etkisiyle belde genelinde bazı sokak ve bahçelerde su birikintileri oluşurken, ahırlarda bulunan hayvanlar güvenli alanlara taşındı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
        Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa