Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel Murat Çalık hastaneye sevk edildi | Güncel haberler | Son dakika haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Belediyelere yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanan ve görevden uzaklaştırılan eski Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

        Çalık, cezaevinden ikinci kez hastaneye sevk edildi. 23 Mart'ta tutuklanan geçmişte lenfoma ve lösemi tedavisi gören Murat Çalık'ın, cezaevine girdikten sonra aşırı kilo kaybı yaşadığı kaydedildi.

        Avukatları Çalık'ın sağlık durumunun cezaevi koşullarına uygun olmadığını belirtip tahliyesini talep etmişti. İzmir'de cezaevinde olan Çalık, bu sabah tetkikler için yeniden hastaneye sevk edildi.

        Çalık, geçtiğimiz hafta perşembe günü de hastanede kontrolden geçirilmişti.

        “Bir saat bile hapiste kalması hayati tehlike oluşturmakta"
        Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO

        Tartıştığı arkadaşını evinin önünde vurdu

        Tokat'ın Erbaa ilçesinde arkadaşı Orhan Kocataş'ı tabanca ile vurarak öldüren İdris A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İdris A.'nın, emniyet ifadesinde; "Ölmüş anneme küfredince kendime hakim olamadım. Pişmanım" dediği öğrenildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa