Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla'nın Fethiye ilçesinde, motosiklette yatar halde seyreden sürücüye 19 bin 310 lira ceza uygulandı.

        İnönü Caddesi'nde bir kişinin 48 RV 420 plakalı motosikletinin üzerinde yatar vaziyette trafikte hızla ilerlediğini görenler o anları cep telefonuyla kaydetti.

        Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri, çalışma yaparak sürücünün F.E.G. olduğunu tespit etti.

        Trafiği tehlikeye düşüren sürücüye, 19 bin 310 lira ceza uygulandı ve motosiklet trafikten men edildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
        Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa