Yatağan'ın 23 yıllık başkanı aday olmayacağını açıkladı
23 yıldır Yatağan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Kuzu, Mart ayında yapılacak olan oda seçimlerinde aday olmayacağını açıkladı.
20032026 yılları arasında esnafla iç içe bir yönetim anlayışıyla görev yapan 76 yaşındaki Kuzu, görev süresi boyunca Yatağan esnafının sorun ve taleplerini yakından takip ettiklerini belirtti. Başkanlığa yeniden aday olmayacağını kamuoyuyla paylaşan Mustafa Kuzu, seçim sürecine ilişkin yaptığı açıklamada, aday olacak isimlere başarılar dileyerek "Görev yaptığım süre boyunca Yatağan esnafının menfaatlerini her zaman ön planda tuttum. Bu bir bayrak yarışıdır. Odamızı daha ileriye taşıyacak tüm adaylara başarılar diliyor, esnafımıza ve odamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Muğla
Nöbetçi Eczaneler