Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Muğla'nın Fethiye ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.

        Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü’ndeki toplantıda konuşan Otgöz, 35 yıldır millete ve vatanıma hizmetkarlık yaptığını söyledi.

        TBMM'de de en iyi şekilde halka hizmet edeceğini ifade eden Otgöz, 28 Mayıs'taki seçimde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek istedi.

        AK Parti İlçe başkanı Turhan Kovancı'nın konuşmasının ardından heyet, muhtarların taleplerini dinledi.

        - AK Parti üyelerine rozet takıldı

        AK Parti İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşen törene Milletvekili Otgöz, AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça ile Kovancı ve partililer katıldı.

        Törende, Gelecek Partisi Fethiye Kurucu Başkanı olan Sadet Kansız ile yönetimi, Deva Partisi İlçe Gençlik Kolları Başkanı İsa Özdemir ve yeni katılan üyelere AK Parti rozeti takıldı.

        İl Başkanı Akça, yaptığı konuşmada, AK Parti'nin doğru tercih olduğunu, 28 Mayıs'taki seçimden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferle çıkacağını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa