Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Bodrum Açık Deniz Yelken Kulübü (BAYK) tarafından düzenlenen SCHÜCO-BAYK Kış Trofesi, gerçekleştirilen 7. ayak ile tamamlandı.

        Yedi etaplı yarışın son ayağına, 20 teknede 170 sporcu katıldı. Bodrum açıklarında üç sınıfta yapılan yarışların ilk gününde, IRC-A ve IRC-B sınıfındakiler iki yarışta 27 millik, destek sınıfındakiler ise bir yarışta 14 millik rotada mücadele etti. İkinci gün ise bütün ekipler 14 millik coğrafi rotada yelken açtı.

        Genel sıralamada, IRC A'da "Lemon", IRC B'de "Layd Sollare Define Sailing Team", destek sınıfında ise "Singlestar" teknesinin ekibi, belediyeye ait kafede düzenlenen ödül töreninde birincilik kupasını aldı.

        Farklı sınıf ve kategoride verilen trofe kupası mücadelesinde, IRC-A'da "Lemon", IRC-B 1'de "Passion 2 Lobster Sailing Team", IRC-B 2'de "Nora Infinia", IRC-B 3'te "Layd Sollare Define Sailing Team" ekipleri birincilik elde etti.

        Destek 1'de "Singlestar", destek 2'de de "Mırmır-Kechi Sailing Team" ekibi, birinci oldu.

        Ödül töreninde Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'a desteklerinden dolayı BAYK Komodoru Şenkar Öztüzün tarafından teşekkür plaketi verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa