Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla'nın Fethiye ilçesinde, birlikte yaşadığı kadını otomobille çarparak öldürdüğü gerekçesiyle hakkında müebbet hapis cezası istemiyle dava açılan sanığın yargılanmasına devam edildi.

        Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, tutuklu sanık Ö.O, maktul S.G.A'nın ailesi ve taraf avukatları hazır bulundu.

        Ö.O. ifadesinde, S.G.A'ya bilerek çarpmadığını ve olayın kaza olduğunu öne sürerek, gerçeklerin ortaya çıkmasını istediğini söyledi.

        S.G.A'nın annesi H.K. de sanık ile kızının ilişkisini sonradan öğrendiğini ve duruma karşı çıktığını anlattı.

        Mahkeme heyeti, tanıkların dinlenmesi ve dosyadaki eksiklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

        Duruşmanın ardından adliye önünde açıklamalarda bulunan H.K, "Adalet yerini bulsun. Kızımın kanı yerde kalmasın. Kızımdan borç almıştı ve ödemedi. Ödeyeceği gün kızımı öldürdü." dedi.

        S.G.A'nın kızı M.K. ise mahkemede o anları tekrar yaşadığını anlattı.

        Olayın planlı olduğunu düşündüğünü belirten M.K, "Annem ona sen 'Hainsin.' diye mesaj atmış o da anneme 'Akşam ben sana hainliği göstereceğim.' mesajı atmış. Bunlar dosyada mevcut. Biz üç kardeşiz. Bizi annesiz bıraktı." diye konuştu.

        - Olay

        İlçede 16 Kasım 2021'de Fethiye-Antalya kara yolu kenarındaki yan yolda, S.G.A (46), sürücüsü tespit edilemeyen bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Polis ekiplerince yapılan çalışmada S.G.A'ya çarpan kişinin, birlikte yaşadığı erkek arkadaşı Ö.O. olduğu tespit edilmiş, gözaltına alınan zanlı nöbetçi hakimlikçe tutuklanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa