Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mardin’in Mazıdağı ilçesine bağlı merkez Kayalar Mahallesi'nde vatandaşlar, şiddetli yağışlar sonrası oluşan dev çukurlar nedeniyle büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kaldı.

        Yağmur sularının aşındırdığı zeminde açılan çukurlar, bölgeden geçen doğal gaz boru hattını yüzeye çıkararak hattın açıkta kalmasına neden oldu. Vatandaşlar, duruma tepki gösterdi. Vatandaşlar, "Kazılar 1 ay önce yapıldı, yağmur yağınca her yer çukur oldu. Şimdi de doğal gaz borusu ortada duruyor. Bir kaza olsa bunun sorumlusu kim olacak? Acilen sokağımızın onarılmasını ve bu tehlikenin giderilmesini istiyoruz'' dedi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
        Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa